422
  • apocalypse0
    nem csak 55 számuk van!
    vannak olyanok, amiket albumon nem adtak ki, mint például:
    Jeder lacht
    Schwarzes Glas
    Feuerräder
    Wilder Wein
    Engel (English version)
    Du hast (English version)
    Das Modell
    Kokain
    Stripped
    Wut Will Nicht Sterben
    Halleluja
    Pet Sematary
    Pesnja o trevozhnoy molodosti
    Schtiel
  • Falconer
    Qrva jó ez a kép, valaki nem tudja esetleg nagyobban berakni? Jo lenne háttérnek.

Nekem is megvan a Rosenrot már vagy egy hete, elöször nem igazán tetszett. Valahogy hiányzik belöle az életkedv az átütősség, Reise Reise sokkal jobb volt szerintem, a hangulata is, a számok is jobban megszerkesztettebbek és változatosabbak voltak. Én is szívesebben látnám, ha a következő albumuk visszatérne a keményebb és a kezdeti stílus felé.
  • apocalypse0
    Kár, hogy nem nyertek az MTV ema-n
  • bmffm856
    na...szeva mindenkinek...most el kell mennem...holnap délután lehet, h leszek, de este lesz itthon egy jó kis ramms+eines rockbuli...arrividerci! auf wiedersehen!
  • bmffm856

Rohadt jóóóóó! egész nap ez megy...és holnap lesz itthon buli, azon is ez fog menni...fasza kis rockbuli Ramms+einnel...:D:D:D
  • Csaba
    Ja, nekem is tetszik. Az egyik zúzósabb szám az albumon. A dallama pedig ennek is jó:-)
  • bmffm856
    ajánlom mindenki figyelmébe a rosenrot egyik számát, ami most megy itt nálam, a címe: Te Quiero Puta! eszméletlen jó...huh....még a hideg is kiráz...:D
  • bmffm856
    ok...:)...mielőbb várunk vissza...;)
  • Zillo
    Rendben,megfogadom a tanacsotok.;) AZtan majd ha meglesz,jovok,es velemenyezek.:))
  • apocalypse0
    így van
  • bmffm856
    hát szerintem mindenképpen érdemes megszerezni a rosenrotot...mert jó lett...úgy van, ahogy mindenki mondja...más mint az eddigiek...nem a legjobb albumuk...de ettől függetlenül jó...egyébként a muttert nálam semk lehet felülmúlni, (avagy stílszerűen: überelni), de ettől függetlenül nagyon jó az összes album...mondom...én úgy nyomom itthon, hogy berakom winampba az összes (mind az 55) számot, és véletlenszerű lejátszásra állítom...télleg...jut is eszembe...nem tudja valaki, h mért van minden rammstein albumon pont 11 szám? ezt már olyan régen szeretném tudni...

na de lényeg ami a lényeg, mindenképpen szerezd be a rosenrotot...márcsak azért is, h ha nem is tetszik, legalább megvan...:)...és adtál neki egy esélyt...ha meg nem tetszik, akkor is ott van a másik 4 album...:D

Weiter Rammstein!
  • Zillo
    Nyilvan,h direkt csinaltak olyanra.De szerintem mig a links234-hez tokeletesen passzolt a szamitogepes megoldas,addig a benzinnel a szamitogepes trukkok nemnagyon fernek ossze a kesz felvetelekkel (gondolok itt arra,mikor a sracok a tuzoltoautoban ulnek).Nemtudom nekem nagyon idiotanak tunik.:) Mondjunk alapbol nemszeretem ezeket a szamitogepes,autos hulyesegeket,de ez ertheto,mindenki mast szeret.

Azthiszem megszerzem a rosenrotot,hatha megvaltozik a velemenyem.

Ha nagyvonalakban olyan,mint a reise reise,akkor aztmondhatom,h jo,bar mar annal is volt egy-ket elem,ami nemnyerte el tulzottan a tetszesemet.

Viszont eloben is nagyon jol nyomjak,a latvany,es a hangzas kitesz magaert,nem csalodtam bennuk e téren.
  • apocalypse0
    Nos, azzal én is úgy vagyok, hogy a muttert semmi sem múlhatja felül, mind klippekben, mind számokban.
    Ezáltal sztem a Rosenrot valóban nem a legjobb albumuk, de azt nem mondanám, hogy nem jó, mert nagyonis az. Mondjon bárki bármit.
    A benzinnel kapcsolatban. Szerintem azt a klippet direkt csinálták ilyenre. Szerintem egy kicsit ilyen Sin City-s beütést akartak adni neki, amit sikerült elérniük.

de ez csak az én véleményem.

továbbra is Rammstein rulz!
  • Zillo
    Sziasztok.

Szerintem a benzin nem vm nagy durranas,sem a klipp,sem maga a szam,nekem vmiert nem adja at a regi 'rammstein' erzest,valahogy olyan idegennek tunik.

Az uj album nincs meg,majd talan megszerzem,de sokat hallottam mar rola,fokent oylan velemenyeket,miszerint roszabb az eddigi osszes albumnal.Persze sajat velemenyt csak akkor tudok alkotni,ha majd nekem is meglesz.Minden esetre a benzin nem tetszik.-.- Viszont a sracok meg mindig kicsattano energiaban vannak,csak valahogy ez a klipp,es maga a szam olyan nemistudom.Egy szamitogepes jatekra emlekeztet.Mintha ossze lenne csapva,vagy mifene.

Lehet csak azert erzem igy,mert nem hallottam elegszer,vagy mert mas a hangvetele,mint a korabbi szamoknak.

Mindenesetre a Herzeleidot,es a Muttert semmi sem tudja szamomra felulmulni.:)
  • bmffm856
    ok...hello...:)...nézz be minél többször...legalább van élet a topikban...(::D
  • Dying Soul
    Később módosítom, mert most mennem kell :)
  • bmffm856
    húúú...tök jóóó ez már így is nagyon király, de ha lehet tanácsot adni, akkor én még annyit módosítanék, hogy a mostani banner tetején lévő albumborítókat (egyébként innen szedtem) az éppen bevillanó albumcím mellé még beraknám, szintén valami animációval...de ha nem akarod nem kell, a tied szerintem jobb mint az enyém...ha gondolod, akkor szólj a moderátornak, és berakja...mondom...az enyém csak egy példa volt...lehet "felülbírálni"...:D
  • Dying Soul
    Én is csináltam egyet..
  • bmffm856
    köszi...már utánaérdeklődtem...valószínűleg megkapnám, de az a gond, hogy a zene fórumban nincs ilyen, h házigazda...nademindegy...legalább a banner megvan...
  • Dying Soul
    Lassan egy éves vagy itt, ez pozitív, a lényeg, ha nem volt rád panasz akkor bemész ide és elmondod, hogy mit szeretnél..
    De mivel még nem töltötted be az 1-et lehet nem fognak adni, próbálkozni kell. 1. év után szinte mindig adnak.
  • bmffm856
    köszi szépen, hogy kiraktátok a bannert! máris jobban néz ki a topik...:D
  • bmffm856
    mondjuk ez esetleg jó lenne bannernek...de ez csak egy példa...

• bmffm856
    ja értem...köszi a többiek nevében is...és lenne még egy kérdésem...hogy lehet itt az sg-n egy topiknak a házigazda szerepét megszerezni? mert én ennek a topiknak a karbantartását szívesen vállalnám, és valami király kis banner sem ártana...ezeket én mind szívesen elvállalnám, ha megmondja valaki, miként van erre mód? köszi szépen...hello.
  • Dying Soul
    Én renováltattam fel anno, másik regem volt, és az egész topik arról szólt, hogy honnan tölthetem le, stb.. Warezolás pedig nincs az SG-n, így szóltam egy moderátornak hogy szedje ki, és írja át a címet Ramstein-ről Rammstein-re. :)
  • apocalypse0
    hehey, télleg nincs meg
  • bmffm856
    amúgy lenne egy kérdésem...nem tudja valaki h hova tűnt még anno a topik első 16 hozzászólása? :P...csakúgy megkérdeztem...:D
  • bmffm856
    igen...az is jó...és hasonló...de az új albumon a ropsenrot is ilyen...ezen az albumon sok ilyen van...:D...de éppen ezért király...mert egyedi...:D
  • bmffm856
    erre amit mondasz, a legjobb példa a Sonne...ott van egy kemény, jó zúzós gitáros alapdallam, és a refrén pedig valóban olyan amit mondasz, hogy még órák, és talán napok múltán is a fülemben van...most épp ez megy...:D
  • apocalypse0
    jaaaa... pl a Rosenroton a Wo bist du is hasonló
  • Csaba
    Bizony, bizony. Ezt imádom nagyon a Rammsteinben. Jól bedurvulnak a gitárral, rohadt jó riffeket nyomnak, aztán a refrénben meg olyan jó és egyedi dallamot nyomnak, hogy az ember állandóan azt dúdolgatja. Erre a legjobb példa a Zerstören, vagy régebbről a Du Hast, Asche zu Asche, Sehnsucht stb...
    Gyakorlatilag mind az öt albumukat imádom. A hangzás meg ultrajó mindegyiken.
    Mosz éppen az Engel-t hallgatom. Mekkora dallam van benne két zúzás között... Iszonyat jó.

• bmffm856
    hello...épp a Zerstören megy itthon...rohadt jóóó:D...ez télleg a régi Rammstein stílusát viszi tovább...de most úgy van, hogy az összes nagylemez (Herzeleid; Sehnsucht; Mutter; Reise, Reise; Rosenrot) benn van lejátszólistában, és random megy...hallgassatok sok Rammsteint! :D:P:) Weiter Rmamstein!
  • fifi
    "Elmondom neked, hogy a rammstein egyáltalán nem zúzós"
    hát mi? talán neofolk? vagy operett?
  • apocalypse0
    Szerintem az egész album zsír lett...
    Egyedül a 6-os szám nem tetszik (Strib nicht vo mir)

RAMMS+EIN RULEZ!
  • Daza500
    Akárki akármit mond, a Benzin szerintem eléggé zúzós lett.
  • Csaba
    A hangzás miatt feltétlen zúzós, mert az nagyon jó, vastag. A Rammstein mindig is király hangzásokat kreált az albumaikon. Az is igaz, hogy a Mutter albumig voltak igazán zúzósak. Vadabb gitártémák voltak, mint mostanában, de a dallamok szerintem akkor is jók voltak, és most is jók. A Reise Reise albumtól már egy kicsit több a lágyabb, dallamosabb rész, és a Rosenrot is ezt az irányt képviseli. Én mondjuk jobban szeretem a zúzósabb Rammsteint, de az új album is tetszik, teljesen egyedi a dallamviláguk. Pl. A Spring című szám hihetetlenül hangulatos. A kedvencem viszont a Zerstören. Az egyértelműen a régi, vadabb Rammsteint idézi.
    Szóval jó a Rosenrot, de azért jobb lenne, ha legközelebb megint az első 3 albumhoz kanyarodnának vissza, tehát több vadabb számot írnának.
  • bmffm856
    nemtudom...lehet, h nem zúzós, bár szerintem az, de azért lágy, lírai dallamnak semmiképpen nem nevezném...:P...amúgy...épp most raktam össze a hifi rendszert, 5 hangfallal, és épp Rammstein megy...:D
    egyébként szerinted mi a zúzós, ha a Rammstein nem az? szerintem elég erős, és kemény basszus témák, és gitárszólók (épp most megy egy itt a háttérben /Stein um Stein/) vannak benne, hogy zúzós legyen...:D...de tökmindegy minek nevezzük...akkor is eszméletlen jó...:D:D...weiter Rammstein!
  • csingacsguk
    Zúzós, zúzós zúzós!
    Elmondom neked, hogy a rammstein egyáltalán nem zúzós főleg nem a Moskau amibe folyton belevinnyog egy nő!
    :D
  • bmffm856
    nemtudom...azért azt nem hinném, hogy discokban is játszák...de nem lehet tudni...csak viszonylag nehezen tudok elképzelni sok száz hófehérbe öltözött, elektrozenére tomboló discóst, amint egy zúzósabb Rammstein számra, mint mondjuk a Moskau üvöltve örjöng...de ha mégis, akkor azt érdemes lenne felvenni, és a szilveszteri műsorban, vagy Fábry Sanyi humorbonbonjában leadni...:D
    amúgy szerintem jó lett ez a Rosenrot...más mint az eddigiek, elvontabb, nem annyira zúzós, de ha a külső mögé látunk, akkor többet mutat, mint első hallásra észrevehető...szóval...weiter, weiter!
  • csingacsguk
    Szerintem mostanában nem túl jó a Rammstein!
    Én régen szerettem még mikor csak a rockerek ismerték, de ma már sztem Discocban is játszák!
    Ennyit erről
  • hmhm
    nekem se tetszik.
    nincs benne túl nagy kreativitás, h másznak tűzoltóként..