Soul reaver

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megtudnátok mondani hogy hol lehet megszerezni a tûzképességet,fényreaver és a sötétreavert??????????????
Evin
A kérdés az, hogy végigjátszottad-e?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mi a kerdes?
Evin
Azzal nem játszottam. Ezért maradt ki a felsorolásból.
És a kérdésre a válasz?

kihagytad blood oment 😛
Evin
Örülök, hogy felismerted.
Soul Rever 2, Blood Omen2, Defiance:ezeket is végigjátszod/játszottad?

Thx! Továbbjutottam és végre ki is játszottam 😊)
=> Raziel szeme van a képen?😄

Evin
Egyébként felismerhetõ a képem?

Evin
Rég játszottam vele, de ha minden igaz odafele volt egy kisebb terem, ahol volt egy szelep, ami megnyitott egy láncsóvát. Részletezzem, vagy innen már egyértelmû?

Én meg azt hittem hogy valami trükk van a hajónál 😛 Nah de mindegy ezen is túljutottam és eljutottam egy olyan ellenségig amibõl 3 fa rudat kiszedtem és egyszerûen nem bírom kinyirni. Csaltam már minden fele...s gondolom talán van valami köze egy szoborhoz is ami fa rudat tart a kezében...?!

semmit, at kell ugralni rajta csak a tulso oldalra.
(spectralban talan)
Sikerült :] De újabb elakadás: A hajónál mit kell csinálni, emlékszik még vlaki?

na ez egy olyan dolog amit nemtok leirni.. egyreszt en sem emlekszem teljesen, masreszt bonyolult is a terep..nezz mindenhol jol korul, 1 szelepre emlekszem, hogy egy emelvenyrol kellett ugrani, ami csak spectralban sikerulhetett eleg hosszura.
Hahhaó, valaki! Help me! :]

Hi! Sikerült újra elakadnom 😛 Most ott tartok hogy 3 csõ egybe van "forrva" és ezekbõl jön a gõz vagyis csak kettõbõl mert a harmadik szelepet vagy megnyitót nem találom...emlékszik még valaki hogy merre van a harmadik szelep?

hi! Major, leszel fenn majd vmikor a heten dc-n?
hm..de nem kellene elõször a mászást megszereznem mielõtt bemegyek kainhoz...mert láttam hogy kain nal hogy fellehet mászni a falra...akkor elõször küzdjek meg vele és csak utánna bírom megszerezni a mászást ?

heej azt hittem mar bementel kainhez.
oda nem kell maszni csak a racson bujj be.
Kardnélüli vagyok 😄 Asszem csak akkor lesz kardom a stroyban mikor rámcsap kain és "egybeforr" a kard lelke a lelkemmel, de ez még nem történt meg...

aaaaaaaaargh... hmm. nos 😊

van nalad egy kard..
es van egy kard emblema az ajton...
jah ha az a stoneganha akkor tudom..de ott csak 1 rács van + 1 lyuk ami kainhoz vezet => rács után meg van az a vár szerû valami kard emblémával..de ottse tok tovább menni

hat mar eljottel mellett parszor sztem.
ott valtottal eloszor materialba
hahh :/ és stonehenge merre van?

ja amugy ha odamesz az elder godhoz o mindig elmondja kb merre menj.
a stonehenge -nel
Úgynézem más is itt akadt el ahol én ala legelsõ üzi erre a topicra...Válasz rá: Deadman 2000. szept. 10. 19:05 |

"Meg kell szerezned a rácson átmenés és a falon mászás képességét. Az elsõt a nagy csúszómászó után kapod (ahol egy kör alakú rács van), a másodikat az Alien-szerû genya után, ha jól emlékszem"
...és hol lehet ez az alien szerû genya?😊
Please help! 😊

((Kösszz))!!! Újabb gond ;]=>>És.. igen az ajtó mellett volt egy rács amit nem látam be is mentem aztán rögtön fight ra került a sor, de szerintem még túl gyönge vagyok kainhoz...alig birtam beleutni õ meg mindig valami viláámlással rögötn a szellemvilágba küld...ahhh 😄

remelem ebbol tudod.. sajna a szog nem a legjobb.
ha gyalog jossz ki az underworld-bol es kijossz a kapun eloszor a szabadba, szerintem rogton ott van.
figy ott tenyleg csak be kell setalni hozza..
szerintem nem jo helyen keresed.
varj.. lehet nagy makod van mert lattam egy weblapon pont azt a helyet
Hát azért vannak a teleportkapuk :] Pl. feladatokat nem kell újra csinálgatni...(Hahh csak az én problémámat nem tudja senki sem orvosolni 😛)

En probalkoztam vele, mert kicsit olyan ShadowMan-os erzes fogott el vele kapcsolatban, de mikor visszatoltom az allast es a palya elejerol indulok, hat ize... 😊
Hát átbújtam én már 1-2 rácson,de ott megint elakadtam mert ahol a várszerû építményt(+rajta egy kard szimbólumú ajtó amin persze megint nem birok bemenni)alatta pedig van valami csatorna és egy rács...ha átmegyek ezen is egy nagy "barlangba" kötök ki ahol találtam egy lyukat de oda semmi képpense birok feljutni...please help!

hat bujj at a racson
Meglátogatnám de nem tudom, hogy õ merre lakik...:/ Csak 1 nagy várszerû építményt találtam és rajta 1 ajtót egy kard szimbólummal de oda nem birok bemenni...aztán már szinte mindent bejártam amit csak tudtam de..de akármennyit kalandozok a gamába eddig nem találtam olyan helyet ahol nem járta :/ És azt se tudom hogy a mászás képességét hol tudom megszerezni...Please Help!

hat celszeru figyelni mirol beszelnek a szereplok.. amugy szerintem latogasd meg kaint.
Hm...Már nem játszik evvel senki?...esetleg egy vigijátszása nincs valakinek?

Hi! Please help! Most itt tartok: Megöltem 1 szörnyet és megkaptam a "rácsonátmenés" képességét, de most nem tudom merre tovább...Jó volna ha tudnék falra mászni is mert láttam elég sok helyen majd kell, de nem tudom hogy hova kell menni ezért a képességért...Please help...valaki!:]

Sephi
Aha 1999 es jatekrol beszelsz es meg legyen valaki aki emlekszik es aki erti hogy mit ertesz te "nagy tohonya izét" allat😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ron Ragm
Felhozom ha nem baj😊
A nagy tohonya izét legyõztem, merre tovább?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Waterhorse
Nem mintha bárkit is érekelne de végre megtudtam valakitol, erre épp most b@szódik el a gépem😞(

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Senki se tud érdemben nyilatkozni?

Waterhorse
A kutyafáját!!

Waterhorse
Na fölhozom újra nehogy még eltünjön a süllyesztoben.

Waterhorse
Szóval még mindíg ezt kérdezem. Most már megjavítottam a 3D-t is és tökéletesen fut a progi, már csak ezt szeretném tudni. Végigjátszást sehol nem találtam.

Oldal 1 / 2Következő →