Soldier of Fortune
Oldal 1 / 5Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem azért inverzek a színek, mert ha nem tévedek akkor a 9600-as az 128MB és a Playback minimum videókarija az 256-os
Sziasztok!Az lenne a problémám,h amikor elindítom a játékot ilyet ír ki h WON error meg ilyenek,aki tud lécci segítsen.
Sziasztok!
Tudja-e vki, hogy a SOF: Playbackban miért inverzek a színek?
feltettem a legújabb catalyst drivert is...
asus radeon 9600 kártyám van..
találokzott már vki ilyen hibával?
help!
Tudja-e vki, hogy a SOF: Playbackban miért inverzek a színek?
feltettem a legújabb catalyst drivert is...
asus radeon 9600 kártyám van..
találokzott már vki ilyen hibával?
help!
hy' lenne egy hülye kérdésem:szerintetek van rá esély hogy elindult egy (8éves) ge-force ti4200-sal?mert nem tom a minmumot. ja és mielõtt mondanátok tudom hogy x@r a gépem de vannak fontosabb dolgok is amire költenikell amúgy meg egy csomó most kijött játék még megy rajta a proci megvan
én a kettõt toltam, meg most nyomtam ki a 3at. az elsõ nem tetszett, de lehet hogy csak én nem értettem meg a sztoriját, mert szerintem csak menni kell és lõni
na ne röhögjetek....látom mikor volt az uccsó post de én mégis úgy dönötöttem h ma SoF-ozni akarock 😛
legalábbis akarnék mert a tetü win xp nem engedi indítani vmi memória problem miatt...win 98 rendszer alatt menne ezt tudom, de nincs vmi megoldás arra hogy xp alatt is fusson? a kompatibilitás állítását má próbáltam nem jött be..
legalábbis akarnék mert a tetü win xp nem engedi indítani vmi memória problem miatt...win 98 rendszer alatt menne ezt tudom, de nincs vmi megoldás arra hogy xp alatt is fusson? a kompatibilitás állítását má próbáltam nem jött be..
Kössz Viking, ma reggel meglett.....
Egy földszinti terminál bal oldalánál volt.
Egy földszinti terminál bal oldalánál volt.
Ott van az, csak keressgelj... Ott en is idoztem fel orat, de meg lehet talalni... Egyebkent lehet, hogy ez egy terminal (ahol mondja a fohos, hogy "el vagyok atkozva"), de ha a 2. pontnal leirt lenne az, akkor nem szoltam...
Hi!
Elakdtam a játékban...
Az olajfínomítóban ha jól értettem, akkor négy csapot kell megtekerni. Három már megvan:
1. Az olajtartályok között
2. Az egyik épület oldalánál
3. Fent, egy sokablakos helyiségben.
4. Ez hol van?
Elakdtam a játékban...
Az olajfínomítóban ha jól értettem, akkor négy csapot kell megtekerni. Három már megvan:
1. Az olajtartályok között
2. Az egyik épület oldalánál
3. Fent, egy sokablakos helyiségben.
4. Ez hol van?
Nem is gondolná az ember, hogy a QuakeII motorból mit ki lehet hozni. Szerintem a SOF abszolult a legjobb FPS a megyek és hulljon a férgese kategóriában. Csúcsak a fegyverek és csúcs a mentési ráta is. Egyetlen apró kis hibácska az ellenfelek bénasága. De ez néha jól is jön, hiszen nincs is szebb annál, mikor halomra lövöd a bambán célzó rosszfiúkat. Felér egy biológia órával, álá testrészek tanulmányozása. 😊 Na gyorsan végig is nyomom. Szegény tehenek..... 😊)
Ha témák szerint rendezed, hamarabb megtalalod a topicot. :-)

Az csak azért írtam, mert kerestem a kódokat, azt mindig fél óráig tartott, mire megtaláltam a 600 valahány téma közt, írtam valamit, hogy ne keljen minidg keresni.
csá
csá
Na itt ájjá le !!!!!!!!!!
Ez mi volt?
Oldal 1 / 5Következő →