DarkStone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Automatikusan updateli legújabb patchre, és benne van a kiegészítõ is. Olvassátok el a readme-t. Telepítés kezdetével el lehet olvasni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Közben a grafikai dolog is megoldódott.
Bõvebb info napokon belül
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Elöbrébb vannak dolgok, amiknek hátrébb kéne lenni, ilyenek.
öö mikor is van benne videó? ez má nem rémlik...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Gyudronnal nyomtuk interneten együtt, de amikor video volt, akkor elszált a játék.
Persze az összes tápos cuccunk a városban volt kidobálva 😞
Párszor végigjátszottam.
Szerintem a hangulata a Diablo elsõ részével vetexik!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Ez így van.
"nekem sokszor pénzhiányom vót...?"
Nekem még soha nem volt pénzhiányom.
Csapatjátékban meg lehet dobni kest a másiknak.
Nem volt pakolászós láda, viszont a városban annyi cuccot dobálhattál ki, amennyit nem szégyeltél, nem volt limit, mint a Dióban.
Gondolom örültél...a host meg gondolom Gyudron vót,verjed meg!
Amúgy már nem rémlik Darkstone-ban volt hova pakolni,láda,vagy valami,vagy csak a hátizsákod volt?
Ha gondolod gyere.
Még csak lvl 30.
Gyudron csinál gamét, és SG-n privátban elküldi az IP címét, hogy én tudjak Join.
Illetve ti már hozzám képest kicsit el vagytok lépve,nem? hanyas szint?