41
-
endrúdí #41 Valaki nem tudja megosztani? Az egész CD kellene a zene miatt. -
zenorbi #40 A visszaszámlálási bug-hoz a megoldás, hogy a parancsikonon jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás, és átteszed win 98-ra. -
hellboi #39 Én is imádom még mindig!
A kedvenc pályarészem az a boltban a mélyfagyasztó terem :) -
hellboi #38 De bármelyik billentyűt is beállíthatod... -
Re-volt House programmal lehet multizni, ott vannak sokan. -
Samanoske #36 Valaki multizik? -
Unreal1942 #35 Újra elő vettem egykori nagy kedvencemet. Már napok óta játszom vele megint :)
Hihetetlen, hogy mennyire szórakoztató még mindig.
Igazán méltó lenne egy komoly mai szemmel is szép dx10 es folytatásra. -
Controllal lő!
de csak akkor ha felveszel valamilyen fegyvert! -
tajthy95 #33 Hello! Most töltöttem le a játékot, nem tudja valaki hogy mivel lő? -
ikszdééééé -
dinka2 #31 Ez nagyon jó játék meg volt demoban! 

-
szia scott8!
a problémárol egy képet nem tudsz adni? -
Scott8 #29 Nem tudjátok miért van az hogy a rajtnál nem számol vissza!!!!
SEGÍTSÉG!!! -
Scott8 #28 Hello -
aha éntaláltan valami R.C Car nevü játékot ojan mint a re-volt csak töb az akadály és nem lehet bene löni
a demoját inen le lehet szedni http://www.origo.hu/szoftverbazis/jatekok/szimulator/rccarsdemo_lite.html
-
Sztem nem -
ok nem tudod hogy létezik e re-volt 2 ?
-
szia
a HOME vagy az END gombbal áll fel. -
amikor az autoval fel borulunk mit kel megnyomni hogy viszaforduljon ?????? -
létezik re-volt 2 -
jaja :D:D:D:D:D -
Wow még él a re-volt mánia? Épp most telepítettem fel. Wahahahahhh!!! Nem tudom hányszor nyomtam már le...de ez már nekem legenda! Játékra fel! -
a cheatcodex-ba vagy a cheatlandba vannak több kódok 

-
carnival özses auto kod
sadist fegyverek a ball shift-el lehet válazstani enyit tok -
Köszi Mon
-
Nem tudom hogy lehet beállítani :( a játékot -
mongoose001 #15 én tudok egy oldalt ahol minden van pálya kocsikk!!! sok minden ami kell meg adom a link-jét
http://revolt.speedweek.net/main/news.php és lejebb lesz olyan hogy cars meg melette 1 kereső csak a cars-ra nyomj rá és be jön vagy 200db :D -
Sziasztok szeretnem neten jatszani es segotseg kellene hogy tudja e valaki miket kell beallitani ha routerem is van ! koszi ! -
Sziasztok!
Én mindíg az Ufo-val megyek. Nemtom mért de teccik mert repül :D:D:D -
coolus #12 ja és a 1.00 verzió van meg -
coolus #11 nekem is megvan a gém. már 4 éves korom óta az egyik kedvenc gémem. csak már az a baj, h már 30 perc alatt kipörgetem az a cool benne, hogy sok új kocsi és pálya van hozzá, de az a rossz hogy mindig töltök 40et (kb) aztán kiderül:az egyik hibás, mi következik innen? tönkre megy a gém. nem tudjátok megmondani egy olyan oldalt, ahonnan csomó kocsit, pályát le lehet szedni, és mindegyik működik???? előre is kösssssz 

-
Explor #10 durvák a dátumok itt a fórumban
-
Explor #9 Rámész hogy Multi-player, azthiszem így van benne, aztán ott beállítod hogy netröl mennyen, erre a Host-hoz be tudod írni a szerver ip-jét, aztán join, majd jó játékot! csak a hátránya az hogy miután a versenyeknek vége sajna nem lehet visszamenni a lobbyba hanem új servert kell csinálni... -
NORbex #8 Ja és vki nem tudja hogy az MSN Messengerbe hogy lehet????
-
NORbex #7 Halika all!!
Azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet a re-volttal multiplayerbe jáccani....hogy kell beállitani
??valami IP-cim kell neki vagy mi?
Elöre is köszike....