5229
star-wars-banner.jpg
  • flashX
  • _Vegeta_
    Nos. Jon az ep3 beszamolom. (nincs szpojler es aki ne akarja ne olvassa. irhatnekom van. :D)
    Remenykedve erkeztem a moziba, vegre egy film amit erdemes is megnezni. Utallom a reklamokat, es mintha ezt tudta volna a mozigepesz bacsika, mert nemsokat jaccott be, de egy bizonyot 15mp-es szovegecske nagyon idegesitett. (tudjatok a filmlopasos Basszameg mar moziba is ezt kell nyomatni) (Utoljara a sw:ep2-t neztem meg 3-4x moziba szal nemtom mostansag hogy mennek a dolgok de idegesit, brr.)
    Na szoval a film: Tokeletes mozi, Lucas mesterunk erti a dolgat, es jo szakembereket vont maga kore, mert ez a film minden volt csak unalmas nem. (Meg a wc-be menest is visszatartottam, nehogy lemulasszak vmit.) Nehanyan mar mondtak nekem h ez a film a legjobb az uj reszek kozul, de sajnos nekem mas velemenyem van. Rengeteg apro "hibakat" vettem eszre, de ez biztos csak szerintem hiba. Reszleteket nem mondok mert az mar spoiler lenne. Minden jo ha a vege jo, hat itt nem es ez itt pozitivum. :) A latvanyrol es a zajokrol nem is beszelnek, mert ebben Lucasek a mesterek.. egyszeruen szuper volt. Szerintem erdemes megnezni nem is egyszer, mert nem all le a sztory megy megy es az ember egyszer csak azon kapja magat h vege. :)
    Nos en jovoheten is megyek ez mar biztos aztan meg lehet megnezem, ugyhogy aki meg nem tette itt az ido.
    Es most megyek letoltom vhonnan. :D
    Kalozkodas... pfőj
  • HiPPoNaX
    Star Jedi a neve ha jol sejtem
  • deep
    igen, star wars betűtipus:)
    letölthető sok helyről
    keress rá a google-ban
  • deep
    www.secondstrike.hu
    meglepő módon:D
  • deep
    Ősz legeslegkésőbb.
  • vki
    cSÁ! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a Star Wars milyen betűtipússal van írva?
  • atwe
    Tetszet az elözetes a Second Strike
    Honlapotok van már?
    Csak igy tovább
  • RaveAir
    Csak sajnos csak a végét láttam... Azonban a filmből való részletek nagyon tetszettek!
  • Serpa
    őszre lesztek kész?
  • susubaba
    Köszi szépen!
  • RaveAir
    Szombat 14.15 RTL Klub, akkor megnézheted.
  • susubaba
    Sziasztok!
    Sajnos tegnap éjjel elaludtam .NEM TUDTAM megnézni a werkfilmet a retekklubon! Honnan tudnám ezt letölteni?
    S O S!Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Réka
  • Serpa
    akkor Bundy -ékat kihagyom.
    :)
  • bigapó
    ez komoly? megnézem:))
  • deep
    Holnap, szerda este a Fókuszban lesz rólunk, és a Second Strike-ról egy nagyobb riport, részletekkel, Darth Maul-lal (velem), stb:)

Érdemes lesz megnézni.
  • Gorvik #884
    Ahhoz képest, hogy együtt játszottak a Die Hard-ban... Jó páros voltak
  • bigapó
    Gondolom valamin összerugtákannak idején a port, de erről én sem tudtam. előfordul "nagy" színészekkel is:)) biztos szakmai féltékenység is van benne...
  • Gorvik #882
    Talán nem ide tartozik, de azért beteszem. Mi a baja Bruce-al?
  • CLINT EASTWOOD9
    Te meg tán éppen ezt mondtad, hogy itt lehet warezt kérni, döntsd már el
  • Punker
    ne itt warez-olj!
  • ZoliJ
    szerintem se ez a szinkron volt a moziban
  • Gorvik #877
    Jah...
  • franco
    fel voltam készülve minden rosszra, de az még így is mellbevágott...
  • franco
    ehh, lehet be kéne újítanom még a szerda esti premier előtt ^.^
  • franco
    nem, csak a reklám miatt a geonosisi csatajelenet kezdeténél...
  • Gorvik #873
    Nem jár bünti pont a Retek klubbnak a kis sárga kör elmaradása miatt???
  • Punker
    maradok az eredeti DVD-s angol hangnál, mert ez iszonyat volt :)
  • franco
    nekem itt figyel a gépen a divx-es cumó ugyanezzel a szinkronnal. de mintha 3-4 plusz képkocka lett volna
  • Punker
    mi ez a gagyi szinkron a retek klubbon? moziban nem ez volt szerintem.
  • ZoliJ
    ez a szinkron nagyon gagyi
  • Mhosah Myth
    Az új részben is benne van mármint a könyvben, hogy Obi-van azt mondja, hogy Vader már nem Anakin...
  • Bucser
    JA valamint meglestem a Star Wars revelationst a CG-k benne lélegzetellállítóak, de a fénykardpárbajok megmosolyogtatóak lettek:) VAlamint Vader és Palpatine alakja is eléggé viccesre sikerült (VAder állandóan a jobb kezének mutatóujját emelgeti:D) A többi viszont elég korrekt Ahhoz képest, hogy amatőrön a színészek még az sem olyan zavaró...
  • Bucser
    Azért mondták Luke-nak, hogy Meghalt az apja mert el akarták titkolni előle a sorsát mert még nem volt kész rá. Nem azért mert meghalt Anakin vagy teljesen más ember lett... NAgyon sokáig azt sem mondták meg neki, hogy van egy ikertestvére.... Szóval eléggé gány így a befejezés.. Szerintem ezerszer jobb az amikor az öreg van ott mert ez azt fejezné ki, hogy soha nem késő visszatérni a Fénybe és aki Áttér még annak is van lehetősége. De ez, hogy az Öreg Vader nincs ott azt jelzi, hogy Anakin sorsa megpecsételődött mikor átállt.. Holott Pont azért nem akarják Anakin képzését vállalni a Jedi tanácsban, mert nem látják a sorsát Hisz ő maga a zavar az erőben tehát ő és a családja az aki bármit megfordíthat a jövben és nincs megírva a sorsa...

LEgalábbis ez az én szerény véleményem...
  • Mhosah Myth
    Jó de ha megnézed például mit mond Obi-van Luke-nak akkor lehet arra következtetni... Mert azt mondja, hogy az apja "meghalt"! De persze csak a jó oldala halt meg...
  • franco
    Kyp Durron-t is Exar Kun szelleme téríti át /könyv/

nem tévedsz, a kotor1-ben Ajunta Pall szelleme jelenik meg
  • bigapó
    ez igaz, de akkor már sith lovag volt és nem Jedi. És ezek szerint (Lucas szerint) csak a Jedi-k jelennek meg "szellem" alakban. Ha jól emlékszem ez éppen a KOTOR 1-ben megdőlt, mivel ott egy Sith-szellem(lélek vagy akármi) jelenik meg nekünk. javítsatok ki ha tévedek. persze itt megint az van, hogy ez játék, az meg film. Ugyanígy van a Gyűrűk Urával is. Ott sem egyezik a film a könyvel, de mégis van értelme:)
  • Prof William
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Banyeg hát mi ez!
    Ez pont nem hiányzott. Jobban tetszett, amikor Vödö apánk egy vidám öregember képében ált ott.

Azért ilyen mert amikor sith akkor már nem ő volt?
    blabla.

Nem vált más személlyé a meggonszodással! Pontosan tudta mit csinált. Nem Darth Vader követte el azokat a szörnyűségeket hanem ő!
  • Mhosah Myth
    Szerintem azért látták jobbnak ha ezt teszik be mert amikor Vader még Anakin volt akkor még a jó oldalon állt...
  • bigapó
    ha te mondod:))