Térkép software
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
National Geographic 3D Globe
ez milyen? érdemes beszerezni?
ezt írják róla
3D Globe SE felvértezve a legújabb virtuális technolóákkal most globális és mûholdas fotókkat fûz össze szépen kidolgozott három dimenziós Föld felszíni látképpé, hogy a képernyõdön tanulmányozhasd.
Általános térkép: Több, mint 400 000 város az államhatárokon belül
Szatellit térkép: Nézd meg közelrõl bármely ország topográfiáját és földrajzi adottságait
Fizikai térképek: Figyeld meg a Föld felszínét, és ahogy a természeti erõk alakítják azt
Biomassza térkép: Oszd fel a bolygót bio-földrajzi, környezeti és népességi zónákra
Az éjszakai fények térképe: Egyedülálló szatellit látképek mutatják az éjszakai Földet, fények a világ minden városából.
BÓNUSZ - a szoftver tartalmazza a Hold részletes térképét is!
ez milyen? érdemes beszerezni?
ezt írják róla
3D Globe SE felvértezve a legújabb virtuális technolóákkal most globális és mûholdas fotókkat fûz össze szépen kidolgozott három dimenziós Föld felszíni látképpé, hogy a képernyõdön tanulmányozhasd.
Általános térkép: Több, mint 400 000 város az államhatárokon belül
Szatellit térkép: Nézd meg közelrõl bármely ország topográfiáját és földrajzi adottságait
Fizikai térképek: Figyeld meg a Föld felszínét, és ahogy a természeti erõk alakítják azt
Biomassza térkép: Oszd fel a bolygót bio-földrajzi, környezeti és népességi zónákra
Az éjszakai fények térképe: Egyedülálló szatellit látképek mutatják az éjszakai Földet, fények a világ minden városából.
BÓNUSZ - a szoftver tartalmazza a Hold részletes térképét is!
Útinfó: Magyarország térkép. Több ezer település utcaszintû térképével.
nem tud valaki olyan progit amit PC re fel lehet tenni és Részletes Budapest térkép?
köszi
köszi
leszarom a konfigod...
Earth Explorer pedig egy Google Earth klón, lehet mûholdképet és rajzolt képet is nézni
csak sajnos az a baj vele hogy az országok határait nem jelzi

csak sajnos az a baj vele hogy az országok határait nem jelzi

letöltöttem az Encarta spanyol verzióját
sajnos nem túl megnyerõ a térkép része, bár lehet zoom-olni, és valamennyire pofás, de zavaró a sok szöveg amit nem is enged kikapcsolni, szóval ugrott, keresek tovább, de azért egy képet berakok róla
sajnos nem túl megnyerõ a térkép része, bár lehet zoom-olni, és valamennyire pofás, de zavaró a sok szöveg amit nem is enged kikapcsolni, szóval ugrott, keresek tovább, de azért egy képet berakok róla
jó oldal, Encarta több mint 2 GB, gondolkodok a letöltésén
igazából egyforma vaktérképeket keresek Európa országairól, amin a fõbb folyók, tavak és nagyobb városok megtalálhatók
Európa vidámparkjait szeretném jelölni rajta kis "pöttyökkel", amire bökve bejönne az adott park honlapja
találtam pár térképet, de valahogy egyik sem az igazi
igazából egyforma vaktérképeket keresek Európa országairól, amin a fõbb folyók, tavak és nagyobb városok megtalálhatók
Európa vidámparkjait szeretném jelölni rajta kis "pöttyökkel", amire bökve bejönne az adott park honlapja
találtam pár térképet, de valahogy egyik sem az igazi
Az Encarta-nál bõvebb szoftverrõl nem tudok, de sztem a weben sincs nagyobb a Perry-Castaneda gyûjteménynél. 😊
huh hát ide már régen írtak
Térképes progit keresek, Európa, Világ, Magyarország, Európa egyes országai
ahol igényesen vannak gyûjtve ilyenek, esetleg olyan funkciókat is tudhat hogy távolság két pont között stb.
én még a 90'-es években az Encarta nevû progit használtam, amint látom még létezik
tudtok egyebet ajánlani? illetve Encarta-t használja valaki?
Térképes progit keresek, Európa, Világ, Magyarország, Európa egyes országai
ahol igényesen vannak gyûjtve ilyenek, esetleg olyan funkciókat is tudhat hogy távolság két pont között stb.
én még a 90'-es években az Encarta nevû progit használtam, amint látom még létezik
tudtok egyebet ajánlani? illetve Encarta-t használja valaki?