21
-
Heiko_&_Maiko_-_Mad_World_(Verrückte_Welt)(Club_Mix).mp3 -
ha + van neked és felteszed valahova akkor megmondom mit kell vele csinálni
-
szityo #19 Valaki nem tudja Xp alatt miért fagy ki folyton ? )98 alatt simán ment. -
hol tom letölteni??? -
A boxban én vezetek vagy szar PC ?? És megvannak a boxok mind a huszan vagy lenyirbálták őket és csak 2 van ??? -
Norbertof430 #16 Hello! Ehhez annyit tudok hozzáfüzni nekem nagyon tetszik nekem ez a játék és szeretném teljesbe megszerezni de nem tudom senkitől. Honnan tudnám ezt a játékot megszerezni? Vagy honan lehet letölteni? Valaki tudna linket adni??? Szeretem ezt nagyon kellene!!! Ha valaki tud segíteni küldjön üzit az e-mail-re. [email protected] -
loál :D
"Grafika:A látvány meglehetősen vonzó és esztétikailag kellemesebb, mint a Monaco Grand Prix Racing Simulation 2. A kocsik egész szépen rendereltek ebben az Eidos játékban, meggyőző 3D tulajdonságokkal, pl. több, mint 1000 polygon per autó. Nem láttam a többi verseny szimulátorokban látható szemcsésedést, és a különben mindenütt jelenlevő háttér beugrás teljes hiánya ámulatbaejtő. De elég kevés a különleges hatás, és ami van -pl. a szikrák- az bosszantó" -
Milyen gyorsan telik az idő:)
Egyébként tényleg, ilyenkor olyan érzése van az embernek, mint ha időt utazott volna :)
-
Minimum Követelmény: P133, 16MB RAM, Win95/98
szal nem -
Ez megyen DirectX 10 neklu'? -
nemi saz elsőre akartam válaszolni :/ -
:D -
időutazó vagyok -
2006-os vok haha -
anyám -
Kicsit idegesítőek a hozzászólásaid. -
SIKÁKÁ #5 ÉN TUOM DE NEM MONDOM MEG