Túl erősek lettek az elektromos kerékpárok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w

Cat írta (#2):
1. Senki nem tartja/tartatja be a 25 km/h órás limitet. Rolleren se!
2. Senki nem tartja/tartatja be a maximum 250 Wattos teljesítményt.
3. A nagykörút tele bangladesi futárokkal, akik a kerékpársávban haladva csak a gázkart húzzák, és egyetlen tekerést sem csinálnak a pedálon.

Persze ez az egész problémakör szerintem nem túl jelentős, legalábbis én nem tudok komoly balesetekről, sokkal veszélyesebbek magukra és másokra a rolleresek.

szerintem a 25km/h egy teljesen agyament limit. Olyan mintha azt mondanank, az autokat lefolyjuk 50km/h felett, hiszen ugyse lehet gyorsabban menni veluk varosban. Vettem egy elektromos biciklit turazasra, de gyulolom hasznalni, 25-ig megy mint a golyo, szinte lok hatulrol, aztan ott meg mintha falba allna. Eszmeletlen kenyelmetlen tempo, rendes bringamon ennel vagy joval gyorsabban, vagy joval lassabban megyek. Azzal egyetertek, hogy a gazkar legyen tiltva, aki robogot akar maganak, az robogot vegyen, ne biciklit, de a falba allos 25-os mesterseges hatar nonszensz. Az RPM es az attetek miatt valoszinuleg ugyse tekernek olyan 28-30-nal gyorsabban, mert kenyelmetlen lenne, igy meg ha alatta vagyok akkor rugdos hatulrol, ha folotte, akkor meg arconut egy lapattal.

One Vision. One Purpose.

1. Senki nem tartja/tartatja be a 25 km/h órás limitet. Rolleren se!
2. Senki nem tartja/tartatja be a maximum 250 Wattos teljesítményt.
3. A nagykörút tele bangladesi futárokkal, akik a kerékpársávban haladva csak a gázkart húzzák, és egyetlen tekerést sem csinálnak a pedálon.

Persze ez az egész problémakör szerintem nem túl jelentős, legalábbis én nem tudok komoly balesetekről, sokkal veszélyesebbek magukra és másokra a rolleresek.

"Túl sok gyártó van, és nincs annyi kerékpáros"

Mégis olyan áruk van gcccccc