Von der Leyen szerint korlátozni kell a gyermekek hozzáférését a közösségi médiához és a chatbotokhoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es nem, NEM CSAK a szulok feladata, hanem a tarsadalome, jogalkotoke is, ugyanis sok szulo egy amoba szintjet sem eri el intelligenciaban, erted alkoholt iszik a gyerek elott, cigizik, es fingos macskakat posztol
jo dontes. nem szabad kis taknyosoknak adni ilyen fejlett technologiat, ameddig nem ertek el egy erettsegi szintet. egyreszt hw es sw es energia pazarlas, masreszt menjenek inkabb a terre focizni, pingpongozni, kirandulni ahelyett, hogy fingos macskas memekre pazaroljak azokat a fontos eroforrasokat, ami mondjuk az edesapjuk eletet menti meg egy uj orvosi attores soran. mondjuk a mestersegesen generalt szuksegletekre hasznalt aramot is dragitani kene (fashion, luxusorak, alkohol, cigi, stbstb). Es olcsositani aki gyogymodokat talal fel, uj energiaeloallitasi technologiakat, uj napelemeket, uj anyagokat, uj elelmiszereket, uj modszereket a tulnepesedes visszaszoritasahoz stb.
Okosan. csak okosan.
Okosan. csak okosan.
A szülők feladata, hogy kezeljék, neveljék és beszabályozzák a gyermekeiket, nem a hatóságé. Főleg nem úgy, hogy iratok fotóit kelljen megosztanom miden szolgáltatás üzemeltetőjével. Dögöljön meg aki ezt kitalálta, meg azok is, akik ezért lobbiznak, meg úgy ámblokk a lobbizás is dögöljön meg..
disclaimer: EU párti vagyok és 20 éve nem szavaztam a Fideszre, de Von der Leyen-t nem kicsit utálom és alkalmatlannak tartom a betöltött pozíciójára. (nem azért mert nő)
disclaimer: EU párti vagyok és 20 éve nem szavaztam a Fideszre, de Von der Leyen-t nem kicsit utálom és alkalmatlannak tartom a betöltött pozíciójára. (nem azért mert nő)