Robotporszívóval buktatta le felesége szeretőjét, majd a felvétel miatt börtönbe került

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZidaneZ10 írta (#1):
Jó dolog a szerelem és a házasság. 😄D

elinte.. aztán már eljön az az idő, mikor a porszívóban lehet már csak megbízni, az asszonyban nem... 😊
Azért kissé túl súlyosnak ítélem az 5 hónap sittet azért mert kémkedett a hűtlen neje után.....

RJoco írta (#3):
Nem olvastam el ezt a cikket, klickbait szemét már a címe is.
Viszont egyes porszívóknak van állat felderítő funkciója. Ha nem találod a macskát, akkor a porszívó benéz mindenhova, majd küldi a képet is telóra.
Szóval a stream-en már meg sem lepődöm. Ráadásul ezeket telórol is lehet irányítani. Az enyémet is. De az nem küldd képet, se videót, se stream-et. De mennyire jó már, hogy nem vagy otthon, de valami gyors meg akarsz nézni, aztán eltávirányítgatod a porszívót? Nem kell ezért direkt valami RC autót vagy drónt fenntartanod.
És, ha már itt tartunk, akkor biza a hűtlenség is felderíthető, ha valaki nem elég óvatos/paranoid 😄
Én még a telómat is kikapcsolnám, ha....

Sőt ha egyáltalán nem találod a macskát még mindig megnézheted a porszívóban.... 😊
Azért nem semmi.... az asszony ott kettyint a szeretőjével közben ott kukkol a robotporszívó... 😊 Férjeknek érdemes akkor robot porszívót tartani csak arra kell ügyelni, hogy ne működjön a porszívó mikor ő lép félre... 😊
Köszi.
RJoco

_tki_ írta (#2):
Miért hozzáférhető egy robotporszívó kamerájának streamje?

Nem olvastam el ezt a cikket, klickbait szemét már a címe is.
Viszont egyes porszívóknak van állat felderítő funkciója. Ha nem találod a macskát, akkor a porszívó benéz mindenhova, majd küldi a képet is telóra.
Szóval a stream-en már meg sem lepődöm. Ráadásul ezeket telórol is lehet irányítani. Az enyémet is. De az nem küldd képet, se videót, se stream-et. De mennyire jó már, hogy nem vagy otthon, de valami gyors meg akarsz nézni, aztán eltávirányítgatod a porszívót? Nem kell ezért direkt valami RC autót vagy drónt fenntartanod.
És, ha már itt tartunk, akkor biza a hűtlenség is felderíthető, ha valaki nem elég óvatos/paranoid 😄
Én még a telómat is kikapcsolnám, ha....

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Miért hozzáférhető egy robotporszívó kamerájának streamje? Miért?? Biztonsági kamera is egyben? Hogyan volt a stream hozzáférhető, hackeléssel vagy ez standard funkció? Vagy ráadásul már a porszívó rögzítette is a streamet? Nem felelős a gyártó? Ha beleegyezett a feleség a működésébe a lakásban, akkor... de nem folytatom az okoskodást, csak megint az az érdekes, ami nincs benne a hírben/tudósításban.
Jó dolog a szerelem és a házasság. 😄D