Bukás bukás hátán a magyar mozikban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, a kényelem lehet a kulcsszó ebben az esetben, én se járok sűrűn moziba. Viszont, amikor egy teli nézőtér énekli pl. "We are the champions-t" a Bohém Rapszódiából, na, az felejthetetlen élmény. 😊
Azért nem tudom, hogy a dolog mennyire függ össze magával a filmekkel vagy mennyire a nézői szokások megváltozásával. Magával a mozi hanyatlásával. Nincsen rá azért túl sok racionális érv, hogy moziban nézzek valamit, mikor megnézhetem otthon a fotelből is. Ráaásul úgy, ha sok ezret kiadok érte. ha komplett család megy el nézni az meg akár 10 ezres móka is lehet. Régen szivesen jártam moziba. Bár már akkor is kongtak a mozik az üreségtől. Volt olyan film, ahol ketten voltunk nézők a nézőtéren. 3-4 jegy volt llefoglalva, de csak ketten mentünk el. a másik néző már a film indulása után érkezett így azt hittem én fogom egyedül nézni a filmet. csak nekem is elinditották. 😊 most már évek óta nem voltam moziban. leszoktam róla.... Szóval nem tudom mennyire a filmek hakdokolnak és mennyire a mozi, mint mint műfaj....