Házasság első látásra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah biztos scripted reality ez is, de ha nem is akkor is ki van adva hogy biztosan olyanok kerüljönek össze akik csinálják majd a műsort. Bár nem tudom a romantikus egymásratalálást miért nem néznék az emberek? Szerintem sokan lennének rá kíváncsira és bár az már lehet hogy unalmas lenne hogy az összespárnál az van, de így is kiszámítható hogy majd veszekedéses hullámvasút lesz az egész.
Tavaly vagy két éve nem is tudom már elszólta magát a szakértő, hogy azért választottunk egymás mellé benneteket mert tudtuk hogy ezt majd kihozzátok egymásból és hogy majd rájöttök hogy dolgotok van ezzel és majd dolgoztok magatokon blablabla. Szóval összeraktunk 2 embert akik tuti triggerelni fogják egymást, mert nem egy önfejlesztő műsorba jelentkeztek, hanem pártalálásra és ott talán olyat kéne összeválogatni akik minél jobban összeillenek...
Tavaly vagy két éve nem is tudom már elszólta magát a szakértő, hogy azért választottunk egymás mellé benneteket mert tudtuk hogy ezt majd kihozzátok egymásból és hogy majd rájöttök hogy dolgotok van ezzel és majd dolgoztok magatokon blablabla. Szóval összeraktunk 2 embert akik tuti triggerelni fogják egymást, mert nem egy önfejlesztő műsorba jelentkeztek, hanem pártalálásra és ott talán olyat kéne összeválogatni akik minél jobban összeillenek...
Tegyük fel ez a műsor nem kamu, akkor a szakértőket le kéne cserélni, mert egyetlen házaspár se maradt együtt, legalábbis én így tudom. Mondjuk már a szakértő elnevezést se értem, mit szak értenek ők?