Komoly visszaesés előtt a játékkonzolok piaca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
N3XUS6 írta (#2):
A konzol/videojáték piac legnagyobb, legfontosabb szereplői lettek a piac legnagyobb ellenségei.
A vásárlói igények tudatos figyelmen kívül hagyása, a marketing lehetőségeinek a vásárlói igényekkel szembeni túlértékelése vezet oda, hogy bővülő piac mellett mutatnak romló gazdasági/pénzügyi mutatókat, szorulnak rá jelentős elbocsájtásokra. És ezért aztán soxor magukat a vásárlókat okolják, letoxikusozzák meg hasonló jelzőkkel illetik.
Gratulálok a papíron nagyszerű marketing stratégiájukhoz és ezt szépen a pénzemmel fogom értékelni. Úgy értem másra költöm.
Ott voltam kb a PS születésénél szinte az összes generációs PS konzolt meg is tartottam emlékül, de nem fogok egy csepp könnyet ejteni ha mondjuk jövőre a Sony földbe áll. Ez van, csak maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak.
Teljesen egyetértek, de amíg milliónyi ember vakon hajlandó 100 dollárt fizetni hónapok múlva megjelenő játékért addig a befektetőknek csak annyi a dolguk, hogy dörzsöljék a tenyerüket, és igazolva látják az eddigi "munkájukat".
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
A vásárlói igények tudatos figyelmen kívül hagyása, a marketing lehetőségeinek a vásárlói igényekkel szembeni túlértékelése vezet oda, hogy bővülő piac mellett mutatnak romló gazdasági/pénzügyi mutatókat, szorulnak rá jelentős elbocsájtásokra. És ezért aztán soxor magukat a vásárlókat okolják, letoxikusozzák meg hasonló jelzőkkel illetik.
Gratulálok a papíron nagyszerű marketing stratégiájukhoz és ezt szépen a pénzemmel fogom értékelni. Úgy értem másra költöm.
Ott voltam kb a PS születésénél szinte az összes generációs PS konzolt meg is tartottam emlékül, de nem fogok egy csepp könnyet ejteni ha mondjuk jövőre a Sony földbe áll. Ez van, csak maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak.
CS.N.T.K.K.!!! NI!:D
Nyugodtan csinálhat a sunyi csúcsösszetevőkből konzolt, hogy végre beteljesíthesse az évtizedes ígéreteit - natív 4k 60Hz-en - , mert azt már csak a gazdagok fogják tudni megvenni, mivel addigra az energiaszámlák kiegyenlítése is komoly gondokat fog okozni a többségnek, nemhogy egy használt PS5 és a hozzá tartozó játékok beszerzése!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)