A PlayStation 2028-tól végleg búcsút int a játéklemezeknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na pont így jártam valamikor 2019-ben a COD WWII-vel. vettem egy lemezes verziót.(PC) volt a telepítő készlet úgy 56 GB környékén. Amihez adtak a tokba 7 darab duplarétegű DVD lemezt. Na felszenvedtem azokat gépre. Regisztráltam a kulccsal, ami benne volt a tokban... aztán az első lépése az volt a játéknak, hogy neki állt letölteni vagy 91 GB-os frissítést, hiszen közben akkora lett már az aktuális játék. Vagyis tök feleslegesen baszakodtam 56 GB felgyűrésével a gépre.... NA azóta nem veszek új játékot lemezesen, mert mi a francnak...... Mire kélzbe kapom és beolvasnhám a gépe úgyis van hozzá 10 frissítés.... Amúgy van megoldás a dologra. Vagy adjanak hozzá külső optikai meghajtót vagy tegyék kompatibilissé normál külső optikai meghajtó kezelésére. Aztén aki akarja baszakszik optikai lemezzel, aki meg nem az nem. ENNYI!!!!!!
Hát tekintve, hogy a játékok alap verziója ritkán működképes, és már ahogy hazaviszed, jön a 30 gigás day1 patch... szerintem amúgy sincs sok értelmük...
Értem a kritikákat is, de nem a lemez lesz a megoldás.
Értem a kritikákat is, de nem a lemez lesz a megoldás.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity