170 milliós film bukott döbbenetesen nagyot Magyarországon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kalapos01, a filmek megszállottja vagy, és van egy rossz hírem: be fogsz dilizni, ezért fordulj pszichológushoz, mielőtt tömegmészárlásba kezdesz.
De persze, hajrá. Ha valaki azt mondja, hogy csak DVD-re és streamingre gyártott filmekkel elvan, nem néz olyanokat, amik mozikból kerülnek streamingre, annak hajrá.
Amit írsz, az 10 éve és 20 éve is igaz volt.

"szóval szerintem a mozi már a végsőket rúgja amúgy mint műfaj......"

ez elég nagy ostobaságnak hangzik. nem nézem meg, de talán nincs is olyan sikeres szórakozatóipari műfaj, ami ennyire sikeres lenne.

alig pénzből készített filmek hoznak több száz millió dollárt. Drága filmek aratnak bombasikert. Zseniális filmek hoznak bőven annyi bevételt, amiből meggazdagodnak a készítők.

"aztán a fél év alatt megnézek 200 filmet..... otthon kénylemes a fotelből"

ja. azokat a filmeket, amik azért készülhettek el, mert moziban bemutatásra kerülve addigra visszahozták a bevétel nagyját.
Az igazság az, hogy nem 1-1 film van válságban hanem az egész mozi, mint konstrukció. mára millió módon töredék áron nézhet az ember filmet, mint moziba. Drága, de legalább kényelmetlen. Mondjuk elmegy egy 4 tagú család moziba. már a 4 jegyért ott hagynak több vagy 12 ezret- akkor üditő nasi stb. és máris 25 ezer a kiruccanás egyetlen film miatt.... ennyi pénzből veszek otthon fél évig netflixet vagy valami mást. aztán a fél év alatt megnézek 200 filmet..... otthon kénylemes a fotelből.... akkor amikor akarok nem kell utaznom, akkor állítom meg mikor akarom stb. Ja tudom mozi élmény. otthon ritkábban csámcsognak és szürcsölnek a fülembe...... szóval szerintem a mozi már a végsőket rúgja amúgy mint műfaj......