Sokkolta a használatalapú díjszabás a GitHub Copilot előfizetőit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dyra írta (#2):
Ez csak úgy lehet hogy agyatlanul használod az AI-t. Vagyis csak küldöd be a promptokat az meg szerencsétlen folyamatosan vissza olvassa az egész kódot. Tehát ez user hiba.
Nem. Amikor 10x gyorsabban fogy a limited egyik naprol a masikra, az hogy lenne user hiba?
A majusi limit az gyorsan elfogyott annak aki nem tudta jol hasznalni a Copilotot, de aki okosan hasznalta annak kitartott a ho vegeig. Most tok mindegy mit csinalsz, 2 nap alatt elfogy, intenziv hasznalattal 1 napra sem eleg, ha pedig tenyleg agyatlanul hasznalod akkor egy ora alatt.
Mikozben a Claud limit alig fogy a privat projectemen. Persze azt is el tudom hasznalni ha elkezdek esz nelkul vibe kodolni.
Ez a mostani allapotban csak ugy hasznalhato, ha visszaterek ahhoz hogy 90% kodot kezzel irom, es AI-t csak planningre, reviewra hasznalom, es eseti jelleggel amikor nem ismerem jol a technologiat.
Ahogy nezem a vallalati kommunikaciot, latszolag ok is arra szamitottak, amire en, hogy az atlagos koltseg az hasonlo marad, es a valtozas valoban azokat erinti majd, akik esz nelkul hasznaljak. De nem ez tortent. A baseline koltseg 10-100x-osara nott, szoval aki okosan hasznalja, de hasznalja, az is gyakorlatilag elvesziti a hozzaferest.
Oszinten en nem banom. Igy realis kep van a valodi programozok ertekerol. Mig korabban, egyes cegek abban az illuzioban eltek, hogy az AI az olcso, ezert nyugodtan ki lehet rugni az embereket.
Shalom le!
Nem baj, jó lesz ha leszoktok az AI-ről, tessék saját kútfőből megoldani a dolgokat. Nem megy? Így jártál kiskomám!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez csak úgy lehet hogy agyatlanul használod az AI-t. Vagyis csak küldöd be a promptokat az meg szerencsétlen folyamatosan vissza olvassa az egész kódot. Tehát ez user hiba.
Haha, pont most terveztem panaszkodni a managementnek😄
Mult honapban kb 50%-at hasznaltam el a havi keretnek. Most egy nap utan 40%-nal jarok. Ez igy gyorsan hasznalhatatlan lesz...
A szemelyes 20$-os Claude Code elofizetesem ennel nagysagrendekkel tobbet ad, de az nem elerheto munkara.
Mult honapban kb 50%-at hasznaltam el a havi keretnek. Most egy nap utan 40%-nal jarok. Ez igy gyorsan hasznalhatatlan lesz...
A szemelyes 20$-os Claude Code elofizetesem ennel nagysagrendekkel tobbet ad, de az nem elerheto munkara.