A MI által írt kód elárasztja a cégeket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincsen ezzel semmi gond, ha AI ír kódot, ha van mellette olyan ember aki képes pontosan megmondani az AI-nak hogy mit kell írni és pontosítani tudja és javítani. ha az irt kód megfelelő és azt csinálja, amit az ember szeretne. Én iratok kódot AI-val, de ettől van hogy tucatszor pontosítunk és javítunk valamit az AI-val, mire az olyasmi lesz, nagyjából, amit igaziból akarok tőle. Mondjuk inkább részfeladatokat oldatok meg az AI-val. Tehet egy folyamatos interakcióban születik meg a kód amit akarok. Kapok valamit megnézem és pontosítok rajta erre átírja..... szóval az AI magától nem fog komplett alkalmazásokat készíteni és kell valaki mellé aki fogja a kezét közben. Szóval én semmi gondot nem látok abban, ha a favágó munkát leveszi rólam az AI. Szóval kell valaki mellé, aki tudja, hogy mit akar elérni. Ez nyilván valaki olyan, aki amúgy ért hozzá. Nyilván hatékony jól működő kódot egy hozzá értő programozó fog együtt írni az AI-val nem egy suszter vagy egy kazánkovács... Amúgy amikor én írok kódot az se lesz elsőre tökéletes. néha napokig csiszolgatja az ember mire az lesz, amit szeretne. Az AI-val egyszerűen gyorsabb a dolog.. A dolog lényege, hogy mennyire tudja hatékonyan elmagyarázni az ember az AI-nak, hogy pontosan mit szeretne elérni egy kóddal.... Szóval az AI nem váltja ki az embert, hanem hatékonyabbá teszi szerintem. Amúgy nagyon érdekesen gyakran még javasol is az Ai további finomításokat a kódokhoz. Amit néha meg is fontol az ember., mert értelmes módosítás. Én szeretek AI-val programozni, mert jól elvagyunk egymással. Szerintem érdekes és hasznos dolog AI-val együtt programozni. Néha meg jól meglep, hogy milyen megoldást választ valamire. jéééé ezt lehet így is.. dögöljek meg ha nekem eszembe jutott volna így megoldani a kérdést.... 😊