A Fortnite gyengülése az egész játékipar számára új korszakot hozhat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én kifejezetten utálom a Fortnite-ot, annak ellenére, hogy egyszer sem játszottam vele. Az okom rá, hogy az én generációm és fiatalkorom egyik gyöngyszemének, az Unreal Tournament-nek a "nagy" visszatérését véglegesen a sárba taposta, amivel gyakorlatilag egy éra zárult le, látszólag véglegesen.
A legnagyobb csalódás volt mikor bejelentették, hogy az Unreal 4-en dolgozó gárda egészét a Fortnite fejlesztésére irányították át. Ezzel gyakorlatilag az Unreal 4 egy örök bétában ragadt, játszható, de félkész játék maradt.
Nem hiszem, hogy folytatnák még ha a Fornite egyikről a másikra bedőlne akkor sem. Az igazság az, hogy az Epic bőven megél az Unreal Engine-ből is, csak kevesebb dolgozóval. A Fortnite jó pénztermelő volt, de senki sem hihette, hogy örökké tart, még az Epic maga sem. Szóval ha minden szakad akkor is túl fognak élni.
A legnagyobb csalódás volt mikor bejelentették, hogy az Unreal 4-en dolgozó gárda egészét a Fortnite fejlesztésére irányították át. Ezzel gyakorlatilag az Unreal 4 egy örök bétában ragadt, játszható, de félkész játék maradt.
Nem hiszem, hogy folytatnák még ha a Fornite egyikről a másikra bedőlne akkor sem. Az igazság az, hogy az Epic bőven megél az Unreal Engine-ből is, csak kevesebb dolgozóval. A Fortnite jó pénztermelő volt, de senki sem hihette, hogy örökké tart, még az Epic maga sem. Szóval ha minden szakad akkor is túl fognak élni.
Maradjunk annyiban, hogy a Fortnite ennyi év után unalomba fulladt...... a pálya ugyan az 100 éve és attól, hogy hülyébbnél hülyébb skineket hoznak a játékba nem lesz érdekesebb..... talán pár évente egy új pálya jót tenne és nem ugyan azon a szigeten unalomig küzdeni állandóan.