1
-
t_robert #1 Hát én a loot box-okból soha nem azt kapom meg amit szeretnék így nem igen költök ilyesmire. :) Engem már az ingyenesen kapható tárgyak és ajánlások is felidegelnek. van mondjuk játék, ahol kulcsokat kap az ember. majd 10 kulcs felhasználásával ki tud pörgetni valami ajándékot. Van mondjuk 50 féle nyeremény. amiből 2-3 érdekes mondjuk..... de van benne szopó nyeremény is. mondjuk hogy 10 kulcsért kapsz 8 kulcsot. :) vagy a legkisebbet kapod mondjuk 5000 ezüstöt mikor gyakran milliókért veszel valamit vagy fejlesztesz. na van 500 kulcsom pörgetek 50-et, akkor nekem lesz 20 darab 10 kulcsért 8 kulcsom, lesz 15 legkisebb mondjuk 5000 ezüst. és néhány más. de olyan nagyon ritkán, ami érne valamit. vagyis bér vab 60 féle nyeremény pörög az ember orra elött és ha tényleg véletlen lenne a forgatás, akkor nem 20-szor jönne ki a szopó nyeremény a 60-ból, hanem véletlen alapján statisztikaila mondjuk 2-szer. vagyis a nyeremény véletlennek tünik de kőze sincsen a véletlenhez. Aztán olyan is van, hogy lelasul a nyeremény pörgése és ahaelyet hogy megálna a pörgés rendesen, ahová mutat szépen lassan alig pörögve átfordul valami értéktelenre. :) Tiszta mázli, hogy ingyen szedem össze a kulcsokat a játékban. bár nem ingyen mert reklámokat kell néznem érte mondjuk.... az meg nem ingyenes, ert az időmet baszom el baromságra. Bár renitens vagyok és nem szoktam nézni a reklámokat, mert nem érdekelnek. :)