5
  • jozsi031
    Ismét tevékenykedik Cenzné és az Ura!
  • t_robert
    Amúgy szerintem alapvetően begyöpösödött agyú képviselők, politikusok tiltanak be ilyesmit. akik egészen más korosztályként gőzük nincsen rengeteg mai dolog működéséről. És itt nem csak műszaki dolgokról beszélek, hanem társadalom működésről se. A fiatalok világa ma egészen más, mint az fiatalkorukban. Hiszen mikor ők voltak hasonló korban akár még évtizedekig nem létezett semmi ilyesmi. A világ legegyszerübb dolga betiltani valamit amit nem értenek..Az más kérdés, hogy mennyire müködik a dolog..... nem az államnak kell valamit tiltani, hanem a társadalomnak kéne megtanulni a reagálást és rávezetni a fiatalokat a lehetséges veszélyekre. Veszélyek mindig is léteztek minden társadalomban. Ne menj ki éjjel a kunyhóból az erdőbe, mert megesznek a medvék. ne bassz be a buliban úgy, hogy azt se tudod mi történik. stb. nem kell hozzá közösségi media..... . mondom ezt én a 63. évemben. miközben én fital koromban se volt semmi hasonló. Persze veszélyek pont úgy voltak az akkori világban is mégse igyekeztek betiltani a világot csak mert vannak benne veszélyek A gyereket meg kell tanitani a tiltás lószart se ér....
  • t_robert
    Az élet maga is egy baromi káros dolog..... mi se bizonyítja jobban, hogy a végén simán belehal mindenki. :) Amúgy szerintem igen erősen túl lihegik a közösségi media káros hatásait. Ilyen erővel a balta is káros dolog.. hiszen simán agyon lehet vele verni valakit....
  • Cat #2
    Ausztrália volt az első, alig két hónapja vezették be. Szóval nincs még adat.

De arra van adat, hogy káros a közösségi média. Mindenkinek.
  • t_robert
    Arról van valami adat, hogy olyan országokban, ahol korlátozták a fiatalok közösségi hálóhoz férését mennyire sikerült a távol tartás? csodálkoznék ha igen... :) Az a tini, akit 2026-ban távol tudnak tartani a közösségi médiától meg is érdemli, hogy távol tartsák, ha sikerül..... :) Nem is értem miért lett hirtelen sok millió kamu 20 éves korú profil, akik mögött valójában mondjuk 14 évesek vannak... :)