4
  • wraithLord
    A Windows 11-gyel a legnagyobb probléma a Microsoft, ami egyszerre akar mindent. Full kontrolt a platformja felett, mint az Apple, minden user adatot értékesíteni, mint a Google, és pénzt kérni a termékéért, mint a Microsoft. Minden más probléma másodlagos. Ez gyakorlatilag nem is OS, csak egy OS-nek csomagolt kapu, aminek a mindent kontrollálás a célja, és nem a usernek optimalizálnak, hanem az ökoszisztémának, azért nem baj, hogy szar (még mindig). :D

RJoco:
    Nekem csak azok a gépeim frissítettek Win11-re, amiknél én nyomtam rá, hogy frissítsen (ez 1 laptopot jelent). Egy másik gépemen csak folyton ott van a kis kék ikon tray-ben, hogy van új Windows, de nem frissít (és én se fogok). A többi gépemen meg nincs Windows.
  • Tetsuo
    Biztos, ami biztos, helyükben a Win 12 követelménylistájába beleraknám a 64 GB RAM-ot, a 8 TB SSD-t és a 24 GB-os videókártyát.
  • end3
    Szükségszerűen zajlik a régi hardverek cseréje. (Előbb utóbb elfogynak a Windows 11-es követelményeit nem teljesítők.)
  • RJoco
    Ez nem trend, a cikkíró meg hülye.

Azzal a kényszerrel, amit a m$ bevetett, nem csoda, hogy ennyien használják azt a hulladékot. Amelyik gép megfelelt a követelményeknek, ott egyszerűen lefrissített a w10 w11-re. És hiába lehetett visszalépni, mert a nyavajás ismét lefrissített később. Így meg az ember, főleg aki eleve nem tudja, hogy miként is megy a dolog, mert ő csak használni akarja a böngészőt, nem fog vele foglalkozni és w11 marad. Ettől még nem lesz sem népszerű, sem trendi. Csak egy utálatos lócitrom.