6
  • CommieSlayer
    Neked a kalapács gyártója tiltja meg hogy embert ölj vele, vagy az állam? Nem gondoltad ezt végig.
    Nemtudom miért a cigányokról magyarázol az helyett hogy megpróbálnád megcáfolni, amiket írtam.
  • Vanek úr
    Sértések nélkül (nehéz lesz, de megpróbálom).
    Nem a kalapáccsal van a baj, hanem azzal, hogy mire használják azt a kalapácsot. Hogy miért a kalapács készítőjét büntetik? Mert innen a kalapácsos példád nem működik, ugyanis ha Grok-ot a kalapácsnak tekintjük, akkor az X fogja azt a kalapácsot, és bárkinek megengedi, hogy bármit is csináljanak vele (miközben nem csak gyártja, és eladja, hanem felügyeli is, hogy mire használják). Ezért.
    Ha pedig szerinted az egész világon azért hisztiznek, mert az van, amit te leírtál, akkor olyan ember vagy, aki azt is elhiszi egy véres karddal a buszon utazó cigánynak, hogy azért támadják őt a rendőrök, mert ő cigány, és nem azért mert azzal a véres karddal megölt valakit. Csak az ilyen 'emberek', mint te mindig elhiszik a 'sírók' dolgait, miközben meg véletlenül sem gondolkodnak el azon, hogy miért csak az X van szankcionálva, és miért csak az X-en jönnek szembe az ilyen bűncselekmények.
  • gunji
    OMG miket írtok :(
  • CommieSlayer
    Nem a kalapács gyártót kell büntetni ha valaki a kalapáccsal garázdálkodik, vagy embert öl.
    Az se megoldás ha csak olyan kalapácsot lehet eladni, ami garázdaság és emberölés biztos, mert azt valószínűleg kurva drága és nehézkes lesz értelmesen használni bármi másra is.
    Nem tudsz olyan rendszert csinálni ami el tudja dönteni, hogy a szerkeszteni kívánt képen valódi ember van-e és hogy bele egyezett-e a szerkesztésbe. Ha betiltod a Grok kép szerkesztés funkcióját, akkor meg használnak helyette stable diffusion-t vagy egyéb szabadon elérhető megoldásokat.
    Az egész hiszti meg amúgy is kamu, mert valójában az a bajuk, hogy az X-en szabadon lehet kritizálni a politikusokat, meg az intézkedéseiket. Angliában évente 12000 embert büntetnek meg online véleménnyilvánításért. Messze többet mint bárhol máshol. De hiába hallgattatják el az angol felhasználókat a világ többi része még nyugodtan posztolhat kormány kritikus véleményeket. Ez a fő bajuk.
  • Cat #2
    Lemaradtam: mi köze ehhez az EU-nak?

Ha utánaolvasol, a Grok meztelenkép generálásával legalább tucatnyi országnak baja van, és szerintem is gáz, hogy bármilyen fotót módosít az azon szereplő alany hozzájárulása és tudta nélkül, és mindezt széles körben terjeszti. Van ahol már kompletten kitiltották a platformot (pl. Malajzia vagy Indonézia), de a bírsággal fenyegetés a minimum. Nem tudom hogyan kellene jelezni Musknak, hogy sokan nem vágynak az általa erőltetett dolgokra. Szerintem nagyon udvariasak, hogy heteken át több nyilatkozatban, felhívásban stb. közlik, hogy csináljon valamit, mert ki fogják tiltani. Ha mindezen figyelmeztetések után sem csinál semmit, akkor muszáj megmutatni neki, hogy ő megy szembe az autópályán a többiekkel.
  • ZenMillitia
    brusszeli diktatura brit V3.1