3
  • zetortraktor
    Most nézem, hogy ha már IMDB-zünk: A nézők fele szerint 6-7/10 - a nézők negyede szerint pedig 8-9-10/10 - AZT KURVA

bár minden film ilyen lenne. nekem tetszett, de sosem hittem volna, hogy mások körében is ekkora siker arat egy olyan műfaj, ami manapság nagyon kínos filmeket szül és nem véletlenül halott.
  • zetortraktor
    a film jó lett, ennyi bőven elég. Neeson pedig sokkal jobb színész, mint Nielsen, és viccesebb is egy drámai arcot nézni, mint egy remek börleszk figurát.

"a nyitó hétvégén kb. 20 millió dollárral kevesebet hozott mint a film költsége."

vagyis sikeres. Az Avatar több száz millióval hozott kevesebbet

" az IMDB alapján 7,6 pontott kapott míg az új 6,7-et akkor is jogos a nyöszörgés."

6,7??? az azért durva, sosem hittem volna, de ez marha jó pontszám egy olyan filmnél, aminél az emberek hisztiznek.

megnéztem, sajnos nem 6.7, hanem 6.4, ami azért inkább so-so, nem lehet 7-esre kerekíteni, de erre nem sokan számítottak.
  • Macropus Rufus
    "film igen sikeres és kritikailag is elismert lett."
    a nyitó hétvégén kb. 20 millió dollárral kevesebet hozott mint a film költsége. A klasszikus első rész meg csak 5-el. Ha így nézzük akkor jogos volt a "sírás" hogy nem kellene.
    Ha úgy nézzük, hogy a klasszikus első rész az IMDB alapján 7,6 pontott kapott míg az új 6,7-et akkor is jogos a nyöszörgés.
    Ha úgy nézzük, hogy a klasszikus első résznek még 2 folytatása volt az újnak meg nem lesz akkor szintén jogos a nyöszörgét.
    Egyedül a pénzáraknál lehet látni, hogy a bevétel meg volt, de ha úgy nézzük, hogy a jegy árak a két film közt közel 3x-ára növekedtek akkor a régi filmet viszont többen nézték meg. Szóval a nyöszörgés itt is jogos volt.
    Sajnos az eredeti gárdát nem lehet pótolni, és ugyan Liam jó színész, de ez annyira nem ált jól neki, és nekem nem is hozta azt a bárgyú baromságot mint a klasszikus első rész. (vagy a folytatások)