Kínában egy „Halott vagy?” nevű alkalmazás ellenőrzi az egyedül élő emberek egyre növekvő csoportját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az európai államok törvénykezésé el akarja kerülni az állam örökségét. Ezért akár a szülők is örökölhetnek, ha nincs más örökös. A világ más tájain, más lehet a gondolkodás.
Nem tudtam hogy az állam már az családot is ignorálta..bennem még az él hogy a családom kapja a hagyatékomat. Tudod nem csak az a család hogy van-e fiad meg feleséged/élettársad. Anya, apa, tesó annak a gyerekei. Szóval nekik jó lesz amit felhalmoztam és nem vertem el full feleslegesen.
Nem mondom hogy könnyű gyerekeket nevelni, de amikor elnézed őket vidáman játszani, az nagyon jó érzést kelt az emberben.
Tetsuo
Az még jobb, ha kölyköket nevelsz, van utánpótlás.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Kell a biorobot, semmi gond nincs ha így döntesz, az állam csak örülni fog a hagyatékodnak.
Elég egértelmű a dolog pedig. Egyedül lehet egy jól kereső melód amikor annyi pénzt keresel hogy semmire nincs gondod... nos ezt egy nővel gyerekkel ugyanannyiból vicces lenne. Ráadásul azt csinálsz amit akarsz "nincs börtön feeling" Szóval +1 az egyedüllétre