Elef#3
Aki kicsit jobban utánanéz, hamar lemond róla: gyenge hardver, rosszul működő alak felismerés: összekeveri az embereket, és laggol mint a fene. Kb egy 5 évesnek még jó de ahhoz túl drága.
Játékok pedig csak előfizetéses rendszerben érhetőek.
Cat#2
Egyetértünk. A Kinect Magyarországon extrém sikeres volt, de ebben egyediek voltunk. Egyébként bukás volt.
A Nintendo Wii 2006-ban jelent meg, azóta eltelt 19 év. Szerintem ez a pivotált végtermék annak a töredék árú, de remélhetőleg profibb verziója lett. Azóta egy gagyi telefonban is sokkal jobb kamera van, a feldolgozást végző chipekről nem is beszélve. Kérdés, hogy a Nintendo mikor támadja be őket szabadalomsértés miatt, mert biztos vagyok benne, hogy akkoriban körülbástyázták magukat, hogy ne másolhassa le senki őket. Vagy miért nem történt ez meg azóta sem?
Mentol#1
Amúgy, én nem is értem, hogy miért szüntették meg a kamerás kiegészítőket a konzolokhoz? (helyette jöttek a kontrolleres, meg telefonos megoldások - nagy xar)
Ennek a cuccnak a bevezetési korszakból adódó hátránya a nagyokhoz képest, az elégséges játék. De azok, amikben saját magadat látod képernyőn (élő "szkenn") a legsikeresebbek lesznek, tuti.