21
-
CommieSlayer #21 Szánalmas vagy! :D -
_svd_ #20 Értem!
Ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor ne erőltesd.
Legközelebb jobbal gondold át a hozzászólásod megalapozottságát. -
t_robert #19 Hát nem tudom. Elkezdték vizsgálni a még a háború elején a kilött orosz tankokat és találtak olyanokat, ahol a célzórendszerben háztartási eszközök chipjei voltak, robotporszívó, okos mosógép, stb. szerintem azokat is be kell perelni...
ja
- Parancsnok, parancsnok!
- Mi van Szása?
- Jelentem megcéloztak minket egy Javelin rakétával. Mit tegyünk?
- Hát ne pánikoljunk. aztán indítsd el a szaros gatya mosó programot... jól jöhet még.... -
CommieSlayer #18 Ja ha nem tudsz vitatkozni, akkor letagadod, hogy bármit is írtam, vagy linkeltem? Mindig van lejjebb! :D
De kit győzöl meg ezzel? Bárki legörgethet és látja a kommentemet. Akkor minek tagadod?
Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2025.12.19. 00:55:05 -
_svd_ #17 A mellé beszélés nem az én kenyerem.
Nem linkeltél nekem semmit. 5000 videó helyett egyet sem. Egyelőre nem kaptam érdemi választ.
Én legalább élőben találkoztam ukránokkal. Egyikük sem volt hálás az oroszoknak, mert szétlövik Ukrajnát. -
CommieSlayer #16 Engem ez a sok mellébeszélés még mindig nem érdekel. Ott írtam az eredeti kommentemben összefüggéseket, meg linkeltem neked szó szerint 5000 videót. Arra kell reagálni. Ha abból nem tudsz semmit cáfolni, az pont azt mutatja, hogy jobban meg tudom ítélni, hogy mi a jó az Ukrajnában lakóknak, mint te. -
_svd_ #15 Ez csak rajtad múlik.
A kérdés lényege az volt, hogy te miből és hogyan tudod megítélni, hogy mi jó az Ukrajnában lakóknak.
Erre vagy nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni.
Végül is te voltál az aki elsőre lökte be a tutit a beszélgetésbe. Neked kellene valami megalapozott érvelést villantani. -
CommieSlayer #14 Ez kész! :D Tudsz bármi olyat írni, ami előrébb viszi a beszélgetést? -
_svd_ #13 Jelenleg te személyeskedsz és hőbörögsz.
Egyszerűen visszakérdeztem a véleményed megalapozottságának felhatalmazásáról. -
CommieSlayer #12 Te gyagyás vagy? Arra válaszoltam, amit te írtál. Próbálj meg érveket megfogalmazni a hőbörgés helyett. -
_svd_ #11 És, téged ki választott meg? -
CommieSlayer #10 És ez mire érv? Téged megválasztottak az ukránok képviselőjüknek? -
_svd_ #9 Még szerencse, hogy van valaki aki az ukrán nép érdekeit jobban tudja, mint az ukrán nép.
Nyilván nem a nép érdeke volt az orosz beavatkozás.
-
CommieSlayer #8 "Szóval ha bün az, hogy egy nép maga akarja meghatározni, hogy merre halad és nem az oroszokra bizza az már csak ilyen."
Ha a nyugat megszervez egy puccsot, hogy nyugati bábot tegyenek a többnyire orosz barát vezetés helyére, annak semmi köze a nép akaratához.
Itt van pl 5000 videó arról, hogy az ukrán nép mennyire nem akar harcolni az oroszok ellen és mégis erőszakkal elrángatják őket és kizavarják őket a frontra:
https://busification.org/
Az ukrán államvezetésnek teljesen más érdekei vannak, mint az ukrán népnek.
A háborúnak meg nyilvánvalóan volt kb 10 éves előzménye és számtalan alkalom lett volna elkerülni. Az EU most is azon küzd, hogy eszkalálja a helyztetet és mégjobban magára haragítsa az oroszokat. Reményük szerint a háború egész Kelet-Európára kiterjed, ami gyengíti a keleti országok ellenállását az EU-ban a Német, Francia és Belga érdekekkel szemben.
Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2025.12.16. 18:26:14 -
t_robert #7 Most arra gondolsz, ahol orosz hadsereg harcolt az ukránokkal miközben úgy tettek mintha civilek lettek volna. Érdekes adat, hogy korábban az orosz hadseregben évente úgy 300-an haltak meg balesetekben béke időben. Ahogy kitört a háború keletujrajnában rögtön felugrott a szám évi 2500-3000 halottra. És amig korábban kiadták a holtesteket a családoknak eltemetni. utána már nem. Mivel nehéz lett volna megmagyarázni, hogy az értesítés szerint közúti balesetben elhunyt rokon testében miért van 38 darab ukrán géppuska lövedék. Szóval úgy harcoltak ott ukrajnai oroszok, hogy közben oroszország katonái voltak. Lásd a maláj gépet lelövő BUK légvédelmi rendszer esete. ahogy felvételek vannak róla, hogy az eset után menekitik ki az egységet Oroszország fele ponyvával letakarva. miközben látszik, hogy az egységről hiányzik 2 rakéta a 4-ből. aztán a fellázadt civilek rögtön elkezdték tüzérséggel, rakéta vetőkkel az ukrán hadsereget..Tiszta mázli, hogy oroszországnak semmi köze nem volt a dologhoz..... legalább is a mese szerint. Amit már az 5 évesek se vettek be. ne légy már ennyire naiv...Amúgy te hány éves vagy, hogy még hiszel a mesékben? .. . -
t_robert #6 Ja mert voltak olyan hülyék, hogy elkergették az orosz érdekeket képviselő és orosz segget nyaló diktátorukat Janukovicsot. akinek valóban volt a palotájában arany WC..... persze ez az oroszoknak nem tetszett... ők akartak dirigálni Ukrajnában. Szóval ha bün az, hogy egy nép maga akarja meghatározni, hogy merre halad és nem az oroszokra bizza az már csak ilyen.... -
t_robert #5 Ja és közben az orosz civilek ellen keresetet nyújtottak, be mert az ukrán dronokban is ilyenek vannak.... -
Jól fel van itt tekerve az áldozathibáztatás.
1956-ban nyilván mi is kiprovokáltuk, hogy lerohanjon minket a SU. -
CairoJack #3 Minden együttérzésem a háborúban veszteséget szenvedett civileké. Nem csak azoké, akik életeket vesztettek, de azoké is, akik akár csak egy autót, vagy lakás, vagy pénzt, ékszer, bármit, amiért megdolgoztak.
Viszont lássuk be, hogy a saját kormányuk milliószor többet tehet arról, hogy lövik őket az oroszok, mint a chipgyártók. Úgyhogy talán azzal kéne kezdeni, hogy őket elzavarják a csába. Még jobb lett volna, ha azelőtt elzavarják ezt a félkegyelmű zenebohócot, mielőtt kiprovokálta ezt a háborút. -
Borg18754 #2 Legközelebb majd valami késgyártót perelnek be mert leszúrtak valakit. -
Kotomicuki #1 A probléma az ezzel, hogy ezek az áramkörök nem igénylik azt a csúcs gyártási folyamatot, ami csak nyugaton leledzik mostanság, hanem a már meglévő, kínai sorokon is gyárthatóak. Ergo ez is egy értelmetlen vergődés a sok közül.
...és hol voltak ezek a "civilek", amikor a '14-es, a zusa megszállás elleni felkelést vérbe fojtották Nyugat-Ukrajnában és ami '22-ig is több tízezer civil áldozattal járt a zukrán hadsereg miatt a keleti régiókban?!
...és hány civilek elleni, "ukrán" terrortámadást is ítéltek el ezidáig?