5
-
CommieSlayer #5 Mindenkit felelőssé akarnak tenni, csak magukat a csalókat nem. Egyre több a szabályozás és közben meg arányosan nő a csalások száma.
Én ha bármi komolyabb pénzügyi tranzakciót akarok csinálni online, minden okmányomról és magamról fotót kell küldenem szinte mindenkinek, akiken keresztül akarok intézkedni és azonnal le vagyok tiltva, ha valami jogszabály változik. Valamiért a csalók meg egy ilyen szarrá bürokratizált és logolt digitális rendszerben is képesek nyomtalanul eltüntetni a pénzt.
Nem lehet, hogy szimplán a nem kevés adóból finanszírozott hatóságok nem akarják a munkájukat végezni és megint a platformokra akarják kényszeríteni azt, ami az ő dolguk lenne? (De lehet.)
Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2025.12.01. 09:12:29 -
codaco #4 Csak kíváncsiságból kérdezem. Tőled mit lopott el az EU? -
Kotomicuki #3 Mint ahogy mi sem érdemeljük meg, hogy mindenünket - a jövőnket - ellopja EZ a zeu... -
Cat #2 A közösségi média csalók nem a parlamenti képviselőktől lopnak, hanem a tájékozatlan emberektől, akik bedőlnek olyan embereknek, akik tuti befektetési tippeket kínálnak. Nem is értem eddig miért nem büntették ezt. Rengeteg embernek a teljes megtakarítása veszett oda. És most lehet mondani, hogy ostobák voltak, igen, de attól még nem érdemlik meg hogy elvesszen mindenük. -
Kotomicuki #1 Nagy kár, hogy a törvény(t)hozók között is lehetne a csalókat, szép számmal kigyomlálni, akik NEM a közösség érdekeit védik, sokkal inkább a megbízójukét/kitartójukét...
A tolvajtól lopni nem bűn, hanem "csak" nem illő cselekedet, hhmm?! :)