3
  • wraithLord
    Én is mindig kis telefont veszek, legalábbis a lehetőségekhez képest. Pl. régen LG G6-om volt (5,7"), most Pixel 8-am. Utóbbi nem túl kicsi, de a maiakhoz képest az, és még mindig befér minden sportruhám cipzáros zsebébe, ami ennél (6,2") nagyobb telefonnál már vagy necces vagy felejtős.
  • smith09 #2
    iPhone SE 2 - t használok én is, nekem teljes mértékben megfelel. Nem vagyok jó kapitalista. :D Amúgy van itthon sima SE - m az a méret se zavar engem. Szóval támogatom a pici mobilok ismételt bevezetését, de nyilván erre nem fog sor kerülni.
  • wraithLord
    Szerintem inkább kicsi legyen, ne vékony. A vékony kialakításnak semmi értelme, mert max azt érik el vele, hogy kényelmetlen fogni. (úgy meg pláne nincs értelme, hogy a kamerasziget úgy néz ki rajta, mint anyahajón a parancsnoki torony...). A kicsi viszont sok szempontból praktikus, könnyen befér kisebb zsebekbe, könnyű egy kézzel használni, és jobban működik, mert a normál vastagság még kis készüléknél is kevesebb elektronikai/hűtésbeli kompromisszummal jár. A kis készülék annak nem jó max. aki nem lát jól. Bár itt egyik professzornak is egy pici iPhone SE-je van (nem tudom, melyik), és szereti, csak két szemüveg kell hozzá, hogy lássa a kijelzőt. :D