7
-
Balu777 #7 Ennek a lépésnek semmi köze a funkcionalitáshoz. Ez szimpla üzleti döntés, amivel megpróbálnak mindenkit a saját ökoszisztémájukba terelni, hogy több pénzt lehúzhassanak. Nem csodálkoznék, ha a következő ötletük majd az lenne, hogy a dobozos termékek helyett csak a 365-ös jellegű éves előfizetős termékmegoldást akarnák kiadni. Volt már ebbe az irányba próbálkozásuk, de anno nem jött össze, de szerintem most újra nekifutnak. -
Supra-III #6 Én csak az EU-t nem értem. Akkora hisztit tudnak csinálni apró marhaságok helyett - ez viszont tényleg gond, sokféle szempontból is.
Fel kellene ébredni, tisztelt illetékes urak! Nameg persze hölgyek is!
Utoljára szerkesztette: Supra-III, 2025.10.09. 07:12:32 -
manypet #5 Ti komolyan még mindig Windows-t használtok...? :-) -
Pont így, ahogy írod. -
end3 #3 Megoldják majd! - Ha mégsem, MS Win elfelejtve - (DE.., addig is még sokáig használjuk helyi fiókkal(!) a jól beérett 10-est.)
Utoljára szerkesztette: end3, 2025.10.08. 17:01:07 -
Zsombor99 #2 A Microsoft álláspontja szerint a változtatások biztonsági és funkcionalitási okokból szükségesek, bár a felhasználói közösség jelentős része ezt másként látja.
A cikk jól írja, hogy ez nagy marhaság, csupán az MS mindenkit be szeretne terelni a saját ökoszisztémájába, hogy menjenek a fészkes fenébe!! >:(
Most, hogy megszűnik a Win10 támogatása és a Win11-ből teljesen ki akarnák venni a helyi fiók lehetőségét, akkor hova térhetnék át a Windowsos programjaimmal?! -
FICEK9 #1 FCKY MS!!!
Utoljára szerkesztette: FICEK9, 2025.10.08. 14:48:54