8
-
manypet #8 "most olvastam egy kutatásról, hogy a facebook-on már több a bot mint a valódi felhasználó, ennek valahogy gátat kell szabni. "
Ne használd. Ennyi.
- A FB nem a tiéd. Ergo ne szólj bele, hogy mi megy rajta. Más sem pofázik bele, hogy nálad a függöny milyen színű. Ha a FB tulajának jó így, akkor jó így. Semmi közünk hozzá.
- A felhasználók többsége felnőtt ember. Nem neked kell eldöntened, hogy nekik mi a jó. Majd ők eldöntik maguk. Ha nekik nem tetszik, majd otthagyják. Ha meg megfelel nekik, akkor szintén semmi jogod korlátozni őket. Az ő életük, nem pedig a tiéd.
Szerintem próbálj meg inkább saját magadnak határokat szabni, ne másoknak. Mert még a végén jön valaki, aki neked fog határokat szabni, és akkor jön majd a nagy jajongás, hogy téged elnyomnak. -
CommieSlayer #7 Magyarázd el nekem légyszíves, hogy miért jó az neked, hogy az összes nagyobb weboldalnál ott lesznek a hivatalos adataid! És ha más ilyet nem szeretne, akkor miért akarod rákényszeríteni? -
jozsi031 #6 Egyel több baromság pattan ki a lopitikusok beteg agyából. -
Te biztos nem olvastad mert nagyon messze van ez attól. Pont most olvastam egy kutatásról, hogy a facebook-on már több a bot mint a valódi felhasználó, ennek valahogy gátat kell szabni. -
duke #4 Talan elzavarhatnak a francba az ilyen ostoba idiota kormanyt. Ezzel a rohadt gyerekvedelemmel szivatjak az egesz vilagot. -
CommieSlayer #3 Neked is sérti az önértékelésed, hogy létezik még olyan ember, aki nem akar rabszolga lenni. Te megnézted az 1984-et és azt mondtad: "Igen, én pont ilyen világban szeretnék élni!" -
AndReWsss #2 Ez egy szép, megalapozott, érvekkel alátámasztott korrekt komment :)
Egy mentséged lehet: vagy 15 alatt vagy még, vagy szimplán ennyire ostoba vagy :)) -
CommieSlayer #1 Genetikailag is börtöntöltelékek. Hiányzik nekik a börtönélet, meg hogy megmondják nekik, mit lehet és mit nem.
Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2025.09.04. 02:38:58