6
-
manypet #6 Már megint el lettek nyomva? Ez a gonosz patriarchális MI...! -
Ez így igaz, mindenki feláldozható manapság. -
nirriti #4 A nagy cégek ott a távoli szilikon völgyben rekord profitokról zengenek már egy ideje és közben rugdossák kifele ezrével az embereket.
Ez már folyamatban van egy ideje. Ha MI meg tudja csinálni a munkádat akkor feláldozható vagy a nagyobb profit érdekében.
-
Supra-III #3 Jah, az szerintem kamu, a marketing osztályok fogjak rá a leépítést...
Ez is csak egy eszköz, tudni kell használni, ugyanúgy mint a seprűt, a toronydarut, vagy a netes keresőket - de valahogy ezt senkinek nem érdeke elmagyarázni.
Igen, a hölgyek ezt mondják - aztán vagy igaz, vagy nem. Nyilván kevesen fogják azt mondani, hogy nem ismerik és/vagy tartanak tőle, a szomszéd (zöldebb) gyepje mindig jobb bűnbak. Persze az is érdekes, hogy hány pasi nézte meg csak azért, hogy nehogy be kelljen vallani, fogalma sincs... -
militavia #2 És erre akarják egyesek MOST lecserélni az emberi munkaerőt az MI-re. Vicc. Amikor nem ért meg semmit. Az egész LLM lényegében tippelgetés. -
inkvisitor #1 Én minap 3 órán át próbáltam elmagyarázni az MI-nek, hogy mi alapján szűrje és csoportosítsa az adatokat. Sikertelenül. Után megcsináltam egy óra alatt.
Nem lehetett elmagyarázni neki, hogy az oszlopok elnevezését melyik sorokban keresse, akár azután hogy pontosan megírtam mi az oszlopnév.