14
  • manypet
    Te szándékosan nem akarod érteni, amit írnak neked, vagy csak simán nem érted?
  • CommieSlayer
    Nyugodj le, kisgyerek! :)
  • Narxis
    Milyen cenzúráról beszélsz? Költözz Moszkvába aztán megtudod mi az a cenzúra, de mehetsz Pekingbe is. Ez semmi ami itt van Európában.
  • Narxis
    Dehogy van, megint nem érted a világot, ezt bizonyítottad már nem egyszer.
  • Kissssss0 #10
    von der liar már vagy éve ezt a szar dumát ismételgeti.

mindenki hibás csak nyugat európa nem! tipikus "én vagyok a helikopter" mentalitás.
  • manypet
    +1
    Egyébként tényleg finomabb a csokis, mint az epres. :-)

• CommieSlayer
    Ja. Ha az EU vezetők élő adásban gyerekeket erőszakolnának, arra is az lenne a reakció, hogy bezzeg Putyin, meg bezzeg Orbán. Meg ha felhozom, hogy a csokis fagyi finomabb, mint az epres, abból is az jön ki, hogy Putyin bérenc vagyok.
  • manypet
    Magyarázhatod te ezt nekik. Egyáltalán nem veszik észre, hogy az EU vezetése és Putyin valójában nem különböznek egymástól, maximum csak egymás ellen küzdenek. Bármit is mondasz, amiben nem ért egyet veled, akkor te a másik oldal bérence leszel.
  • CommieSlayer
    Értem én, hogy mással nem tudod megbeszélni a téged érintő problémákat, de engem itt csak az internetes cenzúra és az európai technológiai ipar ellehetetlenítése foglalkoztat. Putyin meg a tanáraid most nem izgatnak.
  • inkvisitor
    Az USA-nak pont az a baja, hogy az EU meg akarja szabni, hogy NEM kaphatnak meg minden személyes adatot.
    A fasosztoid hajlamúak meg pont a kedvenceidnél vannak.
    Én már éltem abban az időben, aminek a hangulatát visszahozták és nagyon nem akarok visszatérni oda.
    Elkeserítő látni amikor már a 10-14 éves gyerekek szidják a kormányt, mert elküldték azokat a tanárokat, akiknél jól lehetet tanulni és már csak idegbeteg roncsok vannak, akiket csak azért hagynak tanítani mert nincs más. Ha már az általános iskolások tartanak attól, hogy hogyan szereznek képesítést, akkor kurva nagy a baj.
  • CommieSlayer
    Ki a picsa nem szarja le Putyint? Miért jó az neked, hogy az EU vezetők mondják meg, hogy mit nézhetsz meg a neten és mit nem, meg hogy mindenkinek meg kell adnod a személyes adataidat? Miért nyalod ilyen elkeseredetten a végtelenül korrupt fasisztoid hajlamú EU vezetők talpát?
  • inkvisitor
    Commieslayer valójában commie?
    Trump masszívan oroszpárti és azoknak a pártoknak a rendszabályozását sérelmezi, amelyeket Putyin pénzel.
    Amúgy ha kívülről nézed ezeket az intézkedéseket, olyan érzése támad az embernek mintha az USA gazdasága hatalmas bajban lenne és elkeseredetten küzd a túlélésért.
    Utoljára szerkesztette: inkvisitor, 2025.08.27. 07:47:03
  • CommieSlayer
    Trump-nak egyedül több esze van, mint az EU vezetésnek együttvéve. Annak ellenére, hogy az utóbbi időben ő is sok hülyeséget csinál.
  • Narxis
    Magasról le kell szarni.