Két jelentős MI kódolási eszköz is törölte a felhasználói adatokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy az én kísérleteim szerint a gemini sokkal szarabbul ír programkódot, mint a chatGPT...
csulok0000
A példád nem ugyanaz. A hiba az volt, hogy nem tudta létrehozni a mappát(pl jogosultság hiba miatt)
Az első eset, az nekem tipikus Windows bugnak tűnik! Úgy emlékszem rá, hogyha a "move" parancsot (a "ren" helyett) rosszul használjuk Vista/7 alatt egy paranssorban vagy BAT-fájlban, akkor az megsemmisíti, a fájlt! (Vagyis törlődik. A 2010-es évek elejé találkoztam ezzel a jelenséggel.) Míg XP -n, átnevezi vagy áthelyezi.

Utoljára szerkesztette: kjhun, 2025.07.27. 21:17:04
Valoban megteveszto inteligencianak nevezni, mert csak a statisztikailag a legvaloszinubb kovetkezo lepest keresi a program, az elozmenyek alapjan, anelkul hogy egy szot is ertene az egeszbol. Meg a leghetkoznapibb matematikai szamitasokat is eltudjak rontani, mert nem szamologepkent kiszamoljak hanem statisztikai alapon probaljak megjosolni az eredmenyt,
Azaz, ezeket a LLM-eket teljes bornírtság "Mesterséges Intelligenciának", (MI-nek) hívni! (Persze, ha english-ül akarjuk, AI-nak sem szabadna.)