3
-
end3 #3 Igazán ott kezdődik majd a probléma, amikor a operációs rendszerek (Android-ok, iPhone-ok, Windows-ok, stb. beállításait is átállítja majd.., pl. biztonságinak mondott megfontolásból... - a háttérben kikapcsol VPN-t, átállít alapértelmezett programokat, stb., mert az úgy jobb a G-nek, Apple-nek, stb.-nek...)
- Néha már most is elképedek, a saját beállított jogosultságok, szettingek a G általi "frissítésének csodáin".
Utoljára szerkesztette: end3, 2025.07.23. 07:22:47 -
Gabbbbbbbbbbbb #2 Tegnap 20 tételt vásároltam mamámnak, összeadtam számológéppel az árakat, de gondoltam csináljunk egy AI "ellenőrzést"! Elsőre tök más eredmény jött ki, mint nekem és megkérdeztem "biztos vagy te ebben?", erre az volt a válasz, hogy nem, bocsi hibáztam, itt a jó eredmény :D
Én szeretem az AI-t, sokat használom kódolásra, de addig, amíg 20 számot nem tud megbízhatóan ÖSSZEADNI én nem bíznék rá önálló munkát, majd talán jövőre eljutunk ide is.
Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2025.07.23. 06:54:01 -
kvp #1 Ezt hivjak Do What I Mean-nek:
https://en.wikipedia.org/wiki/DWIM
A system V shell-ben is megprobaltak hasznalni, de amikor automatikusan javitott egy professzor altal kiadott 'rm -rf *~' -et 'rm -rf *'-re (mivel nem voltak backup file-ok), akkor nagyon gyorsan kivettek belole.
Addig jo ez a szolgaltatas amig mindig azt csinalja amit szeretnek. Mivel az MI-kre ez nem jellemzo, igy a hasznalataval egy ember nagyon konnyen tud maganak kart okozni. (mind anyagit, mind erkolcsit) Meglatjuk hany ember lesz aki egy maniakus hazudozo veletlenengeratorra bizza, hogy donteseket hozzon helyette. (en kettot szemelyesen ismerek, de mar ez is tul sok)