3
  • end3
    Nekem nagyon tetszett, amikor a "call center"-es és az aktuális ügyfél egymást vádolta "MI-séggel"..!

(Vizuális típus vagyok.., úgy magam elé képzeltem a pszichiátert, amint a betegével kölcsönösen egymást gyanúsítják és vádolják tudathasadással... :) )
    Utoljára szerkesztette: end3, 2025.07.05. 17:21:15
  • RJoco
    Ez is csak azt bizonyítja, hogy az emberek mennyire alulinformáltak, előítéletesek.
    Nekem baromira mindegy, hogy egy ember vagy egy MI oldja meg a problémámat. A lényeg, hogy meg legyen oldva a problémám. Ha nincs probléma, akkor nem telefonálok.
    A kapcsolás előtti automatákat fejleszthetnék már fel, mert azok az idők folyamán csak rosszabbak lettek.
    Amikor még menüpontokon keresztül kellett navigálni, még éppen elment. Főleg, ha volt lista, amin láttad, hogy mely gombokat kell nyomkodni, hogy eljuss a kívánt helyre.
    De mióta mindenféle számot kérnek szóban vagy épp beütve, azóta rühellem.
    És akkor ez a gépies szövegfelolvasás az élő ügyintézőtől, egy katasztrófa. Küldje el email-ben, aztán elolvasom nyugodtan. Az, hogy elhadarja, nem ér semmit. Olyan, mint telepítésnél, regisztrációnál elfogadni az eula-t, meg ászf-et. Nem hiszem, hogy sokan elolvasnák. Ha kell az adott dolog, akkor elfogadja az ember, mindegy mi áll benne.

Ezek az adott kérdésre adott válasz felolvasása, meg eléggé meglepett. Ezt tényleg meg tudja csinálni egy gép is.
  • Merwenus
    az a 10 ember biztos szomorú