3
-
t_robert #3 Mondjuk én alapból nem szoktam megvenni a legújabb játékokat. Nem vagyok én Ricshie Rich a beverly Hillsen 20 ezer dolláros számítógéppel és arany hitelkártyával, amit apu milliárdjaiból töltenek. :)
A hardverem szintjéhez(Ryzen 5 5600, RTX 3060 ls 32 GB DDR 4 ram, 144 hz-es FHD gaming monitor.) és a pénztárcámhoz is jobban illenek a pár éves játékok, mikor akciózva dobálják már utánam. :) A mai AAA játékokat meg majd megveszem akciósan 4-5 év múlva, amikor a hardverem is jobb lesz már hozzá és az árak is. Nem esik le az aranygyürű az ujjamról ha nem extra drága hardveren játszom extra drága játékokkal. :)
Utoljára szerkesztette: t_robert, 2025.07.07. 12:55:40 -
t_robert #2 A dolog annyiban sántit, hogy digitális letölthető tartalmat és kulcsot jóval olcsobb árulni, mint dobozos játékot. Nem kell dobozt gyártani, optikai lemezt, szállítani a dobozokat stb. Vagyis egyértelmáen a digitális terjesztésnek olcsobbnak kéne lenni, mint a dobozos tartalomnak. Mondjuk az utolsó dobozos játékomat talán 2019 körül vettem, annmak se volt tl sok értelme. Mert a 7 darab dupla rétegű DVD-n kiadott játék használhatatlan volt a 56 GB tartalommal. Csak a dobozban levő kulcs volt használhatü, hogy annak birtokában letölthesem a már közben 90 GB-ra hizott játékot... :) Mára a dobozos játék értelmetlen porfogó terjesztési szempontból. Hacsak valaki nem szeret érdekes szines dobozokat a polcra rakni. :) -
Kotomicuki #1 Hihetetlen, hogy mernek felszólalni a jogaikért az érdekeikért a fogyasztók!
Hiszen nekik csak az a dolguk, hogy megvegyék a termékeket, ill. azok bármikor visszavonható licencét és azok előállítói sem szólnak bele, hogy erre hogyan, miből teremtik elő a pénzt...
Ahogy azt a progresszív ügynöknő politikusnő is megmondta: annak kéne örülnie mindenkinek ha drágább, mert az a jobb vki másnak biztosan!
Miért akarnák megakadályozni az emberek az egyre nagyobb mértékű jogvesztésüket és kizsákmányolásukat?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2025.06.28. 15:06:09