7
-
Mint nálunk a komcsi időben. Nem lehet nekik megfeleli. Elég ha van egy haragosod és feljelent, akkor buktad a jövődet.
Eddig se volt fosbukom, ezután se lesz. Egy közöségi oldalon sem vagyok fent.
Baráti, ismerősi körökben szelektáltam, kizártam a negatív, lehúzó embereket, kik csak egy fénykép kedvére jön oda, hogy legyen miről posztolni. Én ennek nem vagyok híve, Ha tetszik egy nő azt személyesen mondom meg neki, nem pedig üzenetbe.
Számomra fontos az emberi társalgás, élő emberi kapcsolatok, a nyári esti italozások, a megtartott születésnapon a személyes köszöntés.
Üzletre, munkára ott az email. -
kvp #6 Ahogy anno a szovjeteknel nem volt eleg, hogy valaki nem tamadta a rendszert, de az is fontos volt, hogy mindenki minel jobban lathatoan tamogassa azt, ezert az embereknek ezen is kellett versenyezniuk. Anno egy Sztalin jelenlete nelkul tartott konkresszuson hosszu, szunni nem akaro vastaps udvozolte es aki eloszor abbahagyta a tapsolast es leult, azt utanna elvittek.
Ez a vezetes fele nyiltan kimutatott tamogatas egyfajta elvarassa valt Kinaban is es pl. pride, gender es migracios temakban a nyugati vilagban is. Most ezzel megy szembe a jelenlegi amerikai kormanyzat es kulfoldiek eseten szurni kivanjak azokat akik eddig a masik oldalt tamogattak.
Ez innentol a nyuszika es a sapka esete, mert ha az egyik oldal van hatalmon, akkor az a baj, ha van rajta sapka, ha a masik akkor az hogy nincs. Ha meg nincs publikus info arrol, hogy volt-e rajta sapka, akkor meg az a baj. Nem lehet semlegesnek mardni, de ha valamiert a masik oldalra allt valaki, akkor azert megbuntetik. Aztan egy politikai valtas utan meg az elozo felhez allokat fogjak buntetni.
Globalista cegek eseten fontos, hogy az ember "oszinten" (jol lathatoan) tamogassa a globalista nagytoke hatalmat, tehat ezt fogjak ellenorizni a cegek, mert fontosabb szamuka a huseges ember felvetele, mint a tenyleges szaktudas. Foleg ugy, hogy a szaktudast MI-vel kivanjak kivaltani a kovetkezo par evtizedben.
Az egyelen realis strategia az, hogy mindenki valaszt egy oldalt es onnantol ahhoz huseges feltetel nelkul es remeli, hogy az o oldala lesz tobbet hatalmon. A semlegeseket ugyanis mindket fel bunteti. -
Ez egy jó döntés, Európa tanulhatna tőlük.mert így csak a legjobbakat engedik letelepedni. -
Akkor így én is kiesek.
A fész tiltva van, már idejét sem tudom, hogy mikor léptem be utoljára és főként amúgy is csak a messenger miatt volt. Egyéb meg nincs.
Max yt-n tudja megnézni a kommentár nélküli játékvideókat, meg az esetleges hibajelentéseket, bár ezek meg csak linkkel elérhetőek.
Mondjuk annyira nem is biztos, hogy bánom. Ahova így válogatják az embert, oda valószínű nem is akarok menni. -
Cat #3 Ez ugyanolyan, mintha egy céghez jelentkezel úgy, hogy a HR-es nem tudja megnézni a közösségi média fiókodat. Ha jelentkezik 10 ember (azaz van válogatási lehetőség), és neked nincs, akkor kapásból kidobja a tiéd az első körben. -
Zsombor99 #2 Elvétve akadhatnak olyanok (mint pl. én is) akik nem rendelkeznek közösségi média fiókkal, velük mit csinálnak? Nem világíthatják át mindenki életét, hogy számukra kiderüljön, hogy szerintük kaphat-e vízumot az adott személy vagy sem! -
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az USA Kína útjára kíván lépni. Vagy inkább már azon halad.
Leszámítva, hogy nem kapunk tőlük olcsó árut, de folyamatosan kémkedő szoftvereket és felhőket annál többet.
Úgy látszik ez az évtized a zakkantak évtizede lesz.