7
  • Macropus Rufus
    az első rész, ami tetszik. Sztem egy olyan kis vasárnapi film. Elnézi az ember, nem akar agyalni rajta, hogy milyen összefüggések vannak benne, meg mi a fenét is akart mondani a rendező. Vagy melyik jelenetnek milyen másodlagos jelentése van. Kb. mint egy James Bond film. Azt sem azért szeretik mert olyan atom brutál a sztorija.
    De ha végig követem a logikád akkor gyak. a filmek nagyon nagy része hülyeség. De ezek kvázi mesék. A mesékben meg nem kell sok realitást keresni. Persze ha valamelyik film nagyon az akar lenni akkor keresni is kell és kiderül, hogy milyen hülyeség az egész.
    Neked miért nem tetszik? Mondjuk az első rész.
  • Tetsuo
    Szerintem általánosan hülyék az emberek. Jóval hülyébbek ma, mint régebben. Ráadásul nem csak hülyék, hanem igénytelenek is. A nagyon nagy többség orránál fogva vezetett fogyasztó zombi. A közízlés ennek megfelelően folyamatosan romlik. Az egyéni ízlést nevezhetjük szubjektívnek, de mindenképpen objektív alapon nyugszik. Többek között az esztétika ennek a tudománya. Na mindegy, ne vitázzunk róla, csak mondd meg, mi a jó a filmben.
  • Macropus Rufus
    mondjuk sztem nem nagyobb blődség, mint bármelyik akció film, vagy scifi vagy fantasy vagy akármi. Az, hogy neked pl. ez nem tetszik nem gond, de általánosítani, hogy mindenkinek 80-as IQ-ja van, akinek ez tetszik nem szép dolog, ui. ezek ízlés kérdésbeli dolgok. Azok meg elég szubjektív valamik. Valakinek tetszik pl. a StarWars Andor. Nekem nem. De ez nem jelenti azt, hogy a) én lennék a gyökér mert nem tetszik vagy b) az a gyökér, akinek tetszik.
    Szóval neked nem jön be ok. Nekem meg bejött az első rész a többi nem. (am. anno srác koromban a Pro7-en ment a sorozat. Azt is néztem)
  • Tetsuo
    Mit élvezel benne? Hogy tud lekötni egy ilyen blődség?
  • Macropus Rufus
    sztem meg ízlés kérdése. Valaki szerint gagyi mindegyik. Valaki szerint nem. Általánosítani és azt írni, hogy 80IQ alatt élvezhető a film, enyhél szólva is gáz kijelentés.
    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2025.06.03. 11:04:09
  • _svd_
    "A Minden lében két kanál legalább vicces volt, ma már az sincs. "

Annak idején!
    Talán a nyolcvanas évek közepén elkezdték ismételni a sorozatot. Akkor már inkább siralmasnak tűnt, mint viccesnek.
    Az I.M-nél sokkal rosszabb sorozatfilmeket is gyártottak. És ennek itt a végen, A következő rész már arról szólhatna, hogy Ethan nyugdíjas otthonba vonul. Értelem nem sok lenne.
    Bár a rég elfeledett fia még előkerülhet. :))))
  • Tetsuo
    Az egész sorozat minden része egy nagy marhaság. Sosem értettem, felnőtt emberek hogy élvezhetik ezt? Minden egyes jelenet, a közelharcok, a robbanások, a tűz irreálisak. A főhősön csak karcolások, nincs beszakadva a dobhártyája, nem bénul le a keze stb. a színészi játék főleg a mellékkaraktereknél olyan, mintha statiszták lennének. A történet bugyuta, képregényszintű, gagyi csavarokkal.
    Oké, mindez elmondható az összes mostani akciófilmre. A Keanu Reeves-es sorozat is böszmenagy hülyeség, 80-as IQ felett szerintem nézhetetlen.
    Ian Flemming James Bondjától lett népszerű a feltupírozott magányos kém akciókavalkádja a primitív főgonosz ellen minden elemében irreálisan...
    A Minden lében két kanál legalább vicces volt, ma már az sincs. Az úgynevezett akcióvígjátékok inkább siralmasak.
    Csak a szenny, a szellemi rombolás jön mai a filmekből.