nlght#3
legyünk őszinték: a google kereső egy használhatatlan szar lett, akár a duckduckgo és a hasonló több éves search enginek is használhatóbbak, és akkor az újabb AI alapú keresőkről még nem is beszéltünk
Gabbbbbbbbbbbb#2
>Szerintem meg kellene végre érteni, hogy nem létezik az a fogalom, hogy "ingyen". Valahol, valaki + nekünk valamivel fizetni kell azért, amit valaki létrehozott.
Ez sok ingyenes szoftverre nem igaz, sok az ellenpélda.
Mozilla túlfizetett vezetősége 100% képtelen arra, hogy hatékonyan használja a pénzét és a projekt kora miatt is nehezen kezelhetővé vált, ennyi. Az is probléma, hogy pont a vetélytárstól jön a nagy összeg, ez aztán a "szabad" verseny. Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2025.05.05. 17:20:00
Supra-III#1
Szerintem meg kellene végre érteni, hogy nem létezik az a fogalom, hogy "ingyen". Valahol, valaki + nekünk valamivel fizetni kell azért, amit valaki létrehozott.
Én egyébként értem hogy több láb jobb, de én nem vagyok biztos benne, hogy 10 kicsi szervezet tudna közel annyit fizetni (és olyan stabilan) mint a Google.
Bár az utóbbi időben azért a hanyatlás + dekadencia felütötte a fejét a google-nél is, egy jól irányzott pofon már elférne nekik. Utoljára szerkesztette: Supra-III, 2025.05.05. 06:43:16