3
  • FICEK9
    ...és ez most akkor mire is kéne hogy jó legyen NEKEM (átlag felhasználó), mitől lesz ez NEKEM (átlag felhasználó) hasznos?
  • end3
    "és teljesen el lehet azt távolítani" -- Meg kéne "spórolni" ezt.., csak annak kéne telepítenie, akinek ez feltétlenül szükséges!

(Bár ismerjük mindannyian azt a "szelíd", naponta sűrűn gyakorolt egészképernyős erőszakot, amit a MI-k bekapcsolására felhívásként alkalmazhatnak a nagy IT-cégek. Mostanában, pl. pregnánsan a Gemini bekapcsolására a Google. (Simán kimeríti a "személyes zaklatás" fogalmát.)

Tehát, a felteendő kérdés: "Kívánja-e ön digitális asszisztens folyamatos rendelkezésre állását a készülékein?" - Igen - Nem!

Majd ha igényünk változik, a profilunkban a bekapcsolására bejelentkezünk.

És ennek törvényi szintű szabályozása, minden kitalált, fejlesztő által erőszakolt, felhős szolgáltatásra így kellene, hogy alkalmazandó legyen!

(Nem elég a környezetünk elszemetelése, még a személyes eszközeinket is marketing-szemétdombbá változtatják. Ezáltal sokunknak súlyos stresszt, és negatív személyiség torzulásokat, egészségtelen vérnyomás-változásokat, dührohamokat, sűrű anyázásokat okozva. - Szerintem az ilyenekért az igazságszolgáltatásnak kártérítéseket kéne megítélni!)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2025.04.29. 07:29:23
  • nlght
    Amikor semmi nem indokolja, hogy bevezessék, kivéve az MS adatéhségét/kapzsiságát.

"Fly back in time!"
    Ezzel a lószarral hirdetik, mintha egy analóg fotó nem tudta volna ugyanezt a múlt században.

Inkább így kéne hirdetni:
    "We want to know everything about everybody!"