11
-
Sequoyah #11 Az IWIW tele volt az ismerosem posztjaival.
A Facebook reklamokkal, es vadidegen emberek posztjaival van tele (aminek jelentos resze szinten fizetett, es generalt poszt), amikrol probalok leiratkozni, de ujakat tol az algoritmus helyette.
Az egyetlen dolog amire ma hasznalom az a varosom helyi csoportja, hogy elerjem a helyi hireket, es adok-veszek csoportokat. -
A facebook jó volt és jó is, ha megtalálod az érdeklődési köreidnek megfelelő csoportokat, illetve nagyon jó, ha vannak nemzetközi kapcsolataid.
A hírfolyam is felad néha hasznos dolgokat.
Észnél kell lenni és nem ráfüggni, akkor nincs vele gond. -
csicso82 #9 Már megbocsáss melyiknek van "értelme"
A Messenger aminek lehet értelme mert még mindig sokan használják a Facebook-ot, de ettől még jobb lenne helyette pl. a Signal.
Talán a YouTube és a Spotify elég lenne ott vannak, "know how" videók, meg podcast-ok amiből akár tanulni lehet. -
Az a sok tizenéves ki nem használja a fosbukot. -
Rick Walsh #7 Az Insta és a tiktok egy marhaság (Ki az a hülye aki ezt a kettőt használja?) -
Rick Walsh #6 Mé' ma mi a menő akkor? -
A f.b. eddig se érdekelt, ezután se fog, tiszta szemét az egész. Nem vagyok fent.
Unoka öcsém szerint (14 éves) a f.b a nyugdíjasoké. Azért nem azt használja, mert a "szülök látják mit csinál". Inkább az instát és a tiktok-ot nézegeti. -
Kryon #4 A FB sikerében azért vastagon benne van a média is. Emlékszem egy időben a csapból is a FB szólt, rengeteg hír volt róla, akkor még többnyire pozitív kontextusban, a többi közösségi oldal pedig mintha nem is létezne. Szóval nekem úgy tűnt, hogy a FB-ot kvázi felemelték. Aztán, hogy ez szándékos volt, vagy csak simán hülyeségből és szenzációhajhászásból tolták a szekerét, azt nem tudom. -
CommieSlayer #3 Az iwiw tényleg sokkal jobb volt. A keresője százszor okosabb volt, mint most a facebook-é. Könnyű volt ott ismerkedni is.
Érdekes, hogy az iwiw 2 évvel előbb volt, mint a facebook. Kár hogy nem csinálták meg .com-os címmel is angol nyelven. Akkor most lehet azt használná mindenki. :P
Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2025.04.26. 02:48:18 -
CairoJack #2 Az se volt menő, de a FB mindennek a legalja volt mindig is... -
Bruce_Willis #1 Soha sem volt menő.
Az iwiw volt menő.