6
mad max - az anarchista
  • Synchronous
    "vagy az is lehet, h eredetileg az index fórumba akartam írni, s oda nem sikerült"

Konklúzió: amatőr vagy. Mert ha még az sem sikerül, hogy az általad választott fórumba elküldj egy megveszekedett üzenetet, az mi másról árulkodik?

"s egy-az-egyben átmásoltam a szöveget"

De annyi eszed már nem volt, hogy a tartalmát is átnézd, különben észrevetted volna, hogy a topiknyitós rész ide nem stimmel, mert az nem erre a fórumra vonatkozik, hanem a másikra, és akkor azt a mondatot kiszedhetted volna a szövegből, mielőtt elküldöd ide a posztot, de valahogy nem sikerült ezt kivitelezni.

"hozzá nem szóltál, csak kötözködtél"

Minek szólt volna hozzá? Teljesen felesleges volt új topikot nyitnod, mert van már Mad Max topik... tessék. Ide nem fért volna el, amit leírtál? Szét se nézel, csak megnyitsz egy új témát egy már amúgy is haldokló fórumban. Ez megintcsak az utolérhetetlen gondolkodásod bizonyítéka.

A többi megszólalásod pedig már csak nettó személyeskedés, és mások ócsárlása, holott te vagy az, aki hibákat követtél el. De a legnagyobb gond, hogy neked fel sem tűnik.
  • galocza
    áhhh, és az első és utolsó hsz-ed ez volt.
    most komolyan, hány reged volt eddig, h mindig kiutáltak/kitiltottak, te kis utolsó pöcs?

tán tanulj trollkodás helyett. hidd el, a kisegítő iskola alsó tagozatában is lehet valamit tanulni (gondolom-remélem a kedvedért 8).
  • galocza
    regisztráció 2025. 03.
    apu-anyu tudja, h emberekkel komenikálsz? megengedik?
    tourette mellett, TÉLLEG?!?

tán várj, amíg leszállnak a heréid, s nem lesz sipítós a hangod.
    akkor talán szóba állhatsz emberekkel.
    persze, ha 13+ vagy, akkor nincs mentség...
  • galocza
    vagy az is lehet, h eredetileg az index fórumba akartam írni, s oda nem sikerült, s egy-az-egyben átmásoltam a szöveget.

ide sikerült, mert sokkal alacsonyabb a színvonal, mint ahogy hszedból is kitetszik.

hozzá nem szóltál, csak kötözködtél.
    igazad nem volt.
    vagy nagyon ráérsz, vagy egy pöcs vagy, vagy mind2
    lehet választani.

gyanítom, h az utolsó.
    g
  • TheLastJedi
    "sohsem nyitottam új topikot"

te már nyitottál új topikot, legalábbis adatlapod alapján, csak valamiért nem emlékszel rá, szóval hülye vagy. Vagy az is lehet, hogy "feltörted" ezt a reget és nem nézted meg, hogy nyitott már új topikot az illető, akié eredetileg tartozott a reg, tehát hülye vagy. Lehet választani.
  • galocza
    max az első 2 filmben "good lawful", h oldszkúli rpg kifejezésekkel éljek.

de a harmadik, s negyedik filmben "a rend" ellen van.
    a harmadikban életképtelenné teszi tina turner cserevárosát, master elrablásával.
    a negyedikben a teljesen jól működő citadel-gastown-bullettown triászt.

persze, h mindkettő kizsákmányoló. persze, h mind aljas, és szemét, s kihasználó.

de ki gondolja komolyan, h egy "mad max"-i világban nem ilyenek lennének egy újjászülető civilizáció gyökerei?

a "szeressük-egymást-kumbaya-dobkör" biztosan nem.
    akárhol alakult ki civilizáció - kezdve az ősi afrikaiaktól a termékeny folyami civilizációkon át az európai/ázsiai/amerikai birodalmakig - egyik sem a szabadság/egyenlőség/testvériség elveken alapult.
    mindez később jött

max télleg akkora idióta, h tönkrevág apró, pici civilizáció-magokat, mert régi, s abban a korban nem alkalmaztható moresével nem összeegyeztethető?

max lawful good volt.
    de unlawful good lett.

gondolatok?

(sohsem nyitottam új topikot, bocsi, ha eltoltam vmit!)