12
-
Vanek úr #12 De, van. Persze, minden olyan oldal, amelyet 'támad', az rátolja a 'másik' oldalra, hogy az az ő médiájuk, de ez messze nem igaz. Pláne, ha egyik oldalt sem véd. -
M2 #11 Független hírforrás nincs. Sehol.
Utoljára szerkesztette: M2, 2025.04.02. 00:19:36 -
Vanek úr #10 Ezt kell csinálnia az EU-nak is. Kanada is visszavágott nekik érzékeny helyre rúgással (az északi államok közül 2 vagy 3 esetén szinte teljesen Kanada adja az áramot - erre lengettek be szintén 25%-os adót, amire Trump végül elgondolkodott a kanadai vámok törléséről :D ). Trumppal csak így lehet 'tárgyalni'. Nem szabad becsicskulni, mert amennyire egymásra vannak utalva az országok a különböző termékek gyártásai miatt; úgy nem lehet ezt egyik pillanatról a másikra elvágni. Legalábbis mindkét oldal jelentős vesztesége nélkül. -
Vanek úr #9 Izé.... én független hírforrásoknál azt olvastam, hogy folyamatosan esik a népszerűségük. A saját (és az ellenfél) táborban még tartják magukat a beiktatás idején csúcson lévő szimpátia szintet, de a 'semleges' választóknál jelentősen esett a népszerűségük. Egyrészt nem tetszik 'otthon' sem az, hogy a szövetségeseivel hogyan 'tárgyal', másrészt a tovább emelkedő árak sem segítik az elfogadottságukat (most a legújabb, hogy a 'rohadt mocsok EU', akinek 25%-os vámot ad, az adjon nekik tojást, mert a madárinfluenza miatt náluk alig van, és ezért egekben az ára - ja, és természetesen ez is Gyurcsány Biden hibája). Ráadásul a gazdaságnak az sem jó, hogy egyik nap vám, másik nap elhalasztjuk, harmadik nap megint vám, negyedik nap meg ismét más álláspontot képviselnek, mert nem tudnak előre számítani. Persze, a beígért 'osztogatás' lehet, hogy vesz majd pár szavazót, de a minden további nélkül kirúgott emberek meg nem hiszem, hogy örülnek majd.
Vagyis én nem hiszem, hogy 12 évig még ott lesznek. De majd jövőre úgyis meglátjuk a félidős választásoknál, hogy mennyire változik a szenátus és a képviselőház összetétele. Az már tényleg mutathat majd valami trendet. -
M2 #8 4 év Trump és 2x4 év Vance. Értelemszerűen.
Népszerűségük az egekben, demokratáké meg folyamatosan zuhan. -
Macropus Rufus #7 azért azt megnézném milyen arcot vágnának ha az EU bejelntené, hogy vagy betartják vagy mehetnek a fenébe. :)
Ezt az X-el megjátszották a Brazilok (ha jól melékszem... mind1 valamelyik Dél Amerikai ország) És a Musk becsicskult.
Ez EU is a sarkára állhatna és elküldhetné a csába ezt a két idióta céget első kőrben. Az EU piaca nagyobb mint az amerikai meg hát az € is erősebb mint a dollár. Szóval nem pici bevételkiesés lenne. Gondolom a Trumpli meg jönne keménykedni. Aztán őt is helyre lehetne tenni. Nem kell besz@rni egy ilyen baromtól. Az amcsik legalább anyirra függenek mástól mint más tőlük. (nem rég olvastam, hogy a MAESK nem kötne ki többet Amerikában az hatlamas érvágás lenne az amerikai export/import-ra... és ez csak egy szállítmányozási cég.) -
Macropus Rufus #6 12? Max 4. Nem lesz Alkotmány módosítás erre mérget vehetsz.
De sztem még 4 sem lesz. Túl nagy árat kell fizetnie az usákoknak a Trump hülyeségei miatt.
"Jobb ha hozzászoktok..."
mind ha téged nem értinene az amit ez a majom odaát csinál. Ez ki fog hatni az EU gazdaságára és a miénkre is ami amúgy eleve a béka segge alatt van. Jobb ha te is hozzászoksz ahhoz, hogy könnyen lehet még nagyobb szarban lesz az országunk gazdasága... -
Gabbbbbbbbbbbb #5 Szerinted most nem szopatják szét őket?
Apple és Facebook törvényeket betartva is szarrá keresné magát az EU-ban, csak egy kicsit kevésbé. Engem személy szerint nagyon bosszant, hogy nem képesek betartatni a törvényeket, főleg amit Apple csinál a szoftverboltjával és annak megnyitásával, nevetséges. -
M2 #4 Jobb ha hozzászoktok, most alsó hangon 12 évig ez lesz. -
nlght #3 Az megvan hogy úgy használják az adatainkat, ahogy akarják. Az USA-ban szarnak rá, nincs rá GDPR. Ha az EU-ban is megszeghetik a törvényeket/szabályokat a multik és manipulálhatják a tömeget és a választásokat, mert a fékek és egyensúlyok rendszere a faszfej Trump miatt nem működhet az milyen világhoz vezet szerinted? Disztópiához vagy utópiához?
Trump egy nagy fasztól nem látja a faszerdőt, de egész nap szaladgálni akar benne. Leslie Nielsen jobb elnök volt a Scary Movie 4-ben. -
bdzsana #2 Hoztak is. Pl a 25% vám. Európa legynagyobb ipara az autóipar amire 25%os vámot vetett ki. Azért az nem kevés. -
M2 #1 Trump elnöknek teljesen igaza van ebben. Az USA-ban is tudnának olyan új jogszabályokat hozni, amivel szétszopatják az európai cégeket.