6
-
Macropus Rufus #6 "Én mellesleg 3 hónapja upgradeltem w10-ről és gond nélkül megtartottam az offline fiókomat."
sztem ebben az esetben nem is fogja tenni. A hír az új telepítésre vonatkozik, nem a 10-ről 11-re való frissítésre.
De én nem félek, hogy ne lenne megoldás 1-2 hónapon belül erre a problémára. :)
-
Vanek úr #5 Szerintem van félreértés rendesen.
Egyrészt az utolsó mondatodra reagálva: a hír nem arról szól, hogy régen mit tudtál csinálni, hanem arról, hogy ezek után mit nem fogsz tudni csinálni.
Másrészt nem egy adott fiók törléséről vagy nem törléséről szól a fáma - hiszen ha fellépsz a netre, és online leszel, akkor pont ugyanaz fog történni az "offline" fiókoddal, mint egy online létrehozottal: ellenőrzi/szinkronizálja a MS az adataid (akár ellenőrizheti a Win liszenszed jogosultságát is).
De egyébként a 'régi' telepítő egy jó ötlet lehet. Viszont egyszerűbb az nlite-tal létrehozni egy most aktuális rendszert, mint küzdeni egy offline frissítéssel - esetleg a Rufusz használatával kilőni a 'kötelező'-ket a telepítőből. Csak kérdés, a MS mit fog ezekre lépni. Ha sokan fogják az ilyen kerülő módszereket használni, akkor nem kizárt, hogy lépni fognak azokra is (akár a frissítés letiltásával is - így meg akár Win10-et is használhatna valaki, ha nem akar pár havonta Windowst újratelepítgetni). -
nirriti #4 Fogni kell egy régi telepítőt és szépen offline upgradelni, aztán ha kész van akkor lehet online frissíteni a legújabb verzióra és nem fogja az offline fiókodat törölni.
Én mellesleg 3 hónapja upgradeltem w10-ről és gond nélkül megtartottam az offline fiókomat.
Utoljára szerkesztette: nirriti, 2025.03.31. 09:35:37 -
Zsombor99 #3 Könnyen lehet, hogy ezzel "maguk alatt vágják a fát" és emiatt több ember dönt úgy, hogy nem vált 11-re vagy visszatér a 10-hez ‒ rémes. -
mortep #2 Van ami nem változik, megy a csőlátás ezerrel. Rengeteg olyan pc van ami nem köthető egyetlen felhasználóhóz, ezekre nincs válasza a világ legnagyobb szoftverfejelesző vállalatának.
Utoljára szerkesztette: mortep, 2025.03.30. 07:49:38 -
Szóval terelgetnek erősen a Linux felé!