5
  • barret
    Hogy lehet jutubon reklámot nézni? Valami applikáció kell hozzá?
  • duke
    Nem tudom miről beszélnek, nem láttam még reklámot jutubon.
  • kvp
    "A piacon, ha pl. paradicsomot vagy paprikát veszek, nem írja elő az eladó, hogy abból milyen feltételekkel ehetek"

Itt arrol van szo, hogy az elofizetessel kap lehetoseget az ember arra hogy vasarolhasson a paradicsombol. Elofizetes nelkul csak a rohadt es peneszes paradicsomokbol kap (ingyen elvihetot), olcso elofizetessel csak az elore apritottakbol es havonta csak adott szamu kilot, teljes elofizetessel egeszet is vehet es a premium elofizetesnel maga valogathat, hogy melyikeket szeretne megvenni. Ez regen is igy volt, Indiaban kasztrendszernek, Europaban feudalis rendszernek hivtak. A jelenlegi globalista kapitalisa vezetok ezt a feudalis rendszert szeretnek helyreallitani, termeszetesen magukat helyezve az uralkodo osztaly helyere. Termeszetesen nem szarmazasi, hanem penzugyi alapon. Ezt hivjak egyebkent stakeholder demokracianak, amikor a vagyoni helyzet hatarozza meg a szavazatok erteket.
  • end3
    Csak az ingyenesen olcsó és reklámmentes változat érdekes. (A többi időelcseszést lehet nélkülözni.., nem nagy veszteség.)

A piacon, ha pl. paradicsomot vagy paprikát veszek, nem írja elő az eladó, hogy abból milyen feltételekkel ehetek, esetleg naponta hány százalékban fogyaszthatom, vagy például.., hogy csak lecsó formájában élvezhetem. Ráadásul ezt az előírt "élvezeti formát" évenkénti fizetéssel kell jogszerűvé tennem.
    - Ha már egyszer pénzt adtam érte...)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2025.02.21. 09:07:10
  • Tetsuo
    Nagyon gatya lett az SG, a cikk címén is látszik.