9
-
kvp #9 "Ez a liberális szabadság."
Ez a globalista stakeholder kapitalizmus. Amikor a szavazatok sulyat az anyagi helyzet hatarozza meg. Egy dollar/font/euro = 1 szavazat. Pontosan ez a reszvenytarsasagok mukodesi formaja is. A legtobb globalista kormanyzat ezt szorgalmazza vagy eszerint hozza meg a doneseit. Innentol ezekben az orszagokban a vilag 0.0001%-a hozza meg a donteseket mindenki mas feje folott. Marpedig a tulajdonosok ugy dontottek, hogy mindenki szabad es ez azt jelenti, hogy mindenki azt gondolhatja es mondhatja amit szabad. Mivel a szavak jelenteset szabadon definialjak, ezert ha nekik ez a szolasszabadsag, akkor onnantol ez a torveny.
Meg lehetne donteni? Persze. A tobbseg meg akarja donteni? Egyelore ugy latszik nem... -
Ez a liberális szabadság. -
drsx #7 Le vagytok maradva. Mar megszolalni sem kell, lasd Adam Smith-Connor esetet.
-
duke #6 Egyszerü a dolog, ne árusítsa a termékeit olyan országban, ahol nem engedik a titkosítást.
Amugy meg a legjobb, ha mindenki saját maga titkosítja az adatait, nem pedig egy ellenőrizhetetlen feltöltésre bizza azt. -
Borg18754 #5 "Főleg mivel a UK-ben manapság az a terrorista, aki olyat mond, hogy migránsok haza..."
Még annyit sem kell. Elég ha véletlenül eltéveszted valakinek a nemét... -
Az USA a szaros TikTokot se bírja betiltani lassan egy évbe... Majd a szaros UK meg fog birkózni az Apple-lel?
Az oké, hogy az EU kikövetelte a TypeC-t... annak van értelme. De az én adataim legyenek biztonságban. Nem vagyok Apple user, sosem voltam, nem is leszek, általánosságbna nem kedvelem a céget. De ez a hozzáállásuk nagyon is korrekt.
Az én adatom az én adatom. Tudjuk szépen olyan biztonságban, mintha én magam titkosítottam volna a saját gépemen.
Főleg mivel a UK-ben manapság az a terrorista, aki olyat mond, hogy migránsok haza... -
kvp #2 Na most a brit kormanyzat nem tudja felulirni mas orszagok torvenyeit, ezert ha nem teljesitik a kereseit, akkor max. annyit tehet hogy betiltja az Apple termekeket es/vagy szolgaltatasokat a brit felsegteruleteken. Ez kb. arra lenne jo, hogy 24 ora mulva mar mas kormanyzata legyen az orszagnak. Ezt az Apple eleg jol tudja es ki is hasznalja arra, hogy azt tegyen amit csak akar.
ps: Az amerikai nemzetbiztonsagi torveny is hasonlo hozzaferest biztosit az USA szamara minden a fennhatosaga alatt mukodo ceg minden hasonlo szolgaltatasahoz mar 2001 ota, de ott csak azt kerhetik el, amihez a szolgaltato maga hozzafer, backdoor telepitesere (elvileg) nem kotelezhetik oket. Persze lattunk mar karon varjut... -
Big Brothernek bele kell látnia mindenbe!