5
  • csulok0000 #5
    szerintem nézd meg a filmet és rájössz, hogy nem nagyon tudod majd felrúgni, mivel ez egy 2.1 méter magas acél monstrum, brutális tűzerővel (am bár a filmben nekem magasabbnak tűnt mint 2.1 méter)
  • barret
    Ahhoz hogy felrúgd,közel kell menni hozzá. Addigra meg már nem élsz. Amíg nem működik megfelelően,nem vetik be. Még ellopná az ellenség!
  • kvp
    A google tulajdonosi kore belatta, hogy ha az emberiseg ellenes MI alapu fegyverekben van a penz, akkor azt fognak fejleszteni, mert a penz fontosabb mint az emberi faj megmaradasa. Elvegre inkabb a nyugati vilagban kifejlesztett demokratikus MI irtsa ki az emberiseget, mint a vilag tobbi reszen keszitett. Viccen kivul egyszeruen azt csinaljak amibol anyagi hasznot latnak, fuggetlenul a kovetkezmenyektol. Kivancsi vagyok, hogy hany mernok alkalmazottjuk fog ezutan aktivan a ceg ellen dolgozni.

ps: Az ilyen jellegu katonai fejlesztesek varhato eredmenyet jol illusztralja a robocop sorozatban bemutatott ED209 robot. https://en.wikipedia.org/wiki/ED-209
  • mortep
    LoL, ami azt illeti a MI sem igérte, hogy nem használja fegyverként a google-t. Így kerek a történet
    Utoljára szerkesztette: mortep, 2025.02.06. 08:41:09