4
Simutrans pak128
  • tigerbácsi
    Köszönöm szépen!

Igen én is megkérdeztem pár napja :-)
    De azért tényleg köszi!
  • manson222
    Úgyis a Transport Tycoon a király! :) Te jó ég, mennyit játszottam azzal, elő kéne szedni újra.
  • Montanosz
    kérdezd meg az ai-t jobban jársz mint mire itt valaki válaszol

A Simutrans pak128 játékban a vasútépítés során a előjelző és a peronválasztó fontos szerepet játszik a közlekedési rendszer hatékony működésében.
    Előjelző
    Funkciója: Az előjelzők a vonatok számára információt nyújtanak a következő jelzésekről és a pálya állapotáról. Ezek a jelzők segítenek a vonatoknak a sebességük és a megállásuk megfelelő beállításában, így csökkentve a balesetek kockázatát.

Működés: Az előjelzők általában a következő jelzők állapotát mutatják, például zöld (szabad), sárga (lassíts), vagy piros (megállj). A vonatoknak figyelniük kell ezekre a jelzésekre, hogy biztonságosan közlekedhessenek a pályán.

Peronválasztó
    Funkciója: A peronválasztók a vonatok számára lehetővé teszik, hogy kiválasszák, melyik peronra érkezzenek, ezzel optimalizálva a forgalmat és a utasok áramlását.

Működés: A peronválasztók általában a vonatok érkezését és indulását irányítják, lehetővé téve, hogy a vonatok a megfelelő peronra álljanak meg. Ez különösen fontos forgalmas állomásokon, ahol több vonat is érkezik és indul egyszerre.

Összegzés
    A Simutrans pak128 játékban az előjelzők és peronválasztók kulcsszerepet játszanak a vasúti közlekedés biztonságos és hatékony irányításában. Az előjelzők segítik a vonatok sebességének és mozgásának szabályozását, míg a peronválasztók optimalizálják az utasforgalmat az állomásokon. A megfelelő használatuk elengedhetetlen a sikeres vasúti hálózat kiépítéséhez és működtetéséhez.
  • tigerbácsi
    Valaki még játszik ezzel a játékkal?

Elővettem, s meglepődve tapasztaltam, hogy mennyi fejlesztés, pak jött ki.
    Gondoltam pár órát szánok rá. Aztán jött a vasútépítés. Na ott vannak jelzők. pl. előjelző vagy a peronválasztó. Akárhogy is próbáltam rájönni nem tudom hogy működnek ezek, Valaki esetleg tud ebben segíteni?

Köszi szépen