4
Simutrans pak128
-
Köszönöm szépen!
Igen én is megkérdeztem pár napja :-)
De azért tényleg köszi! -
manson222 #3 Úgyis a Transport Tycoon a király! :) Te jó ég, mennyit játszottam azzal, elő kéne szedni újra. -
kérdezd meg az ai-t jobban jársz mint mire itt valaki válaszol
A Simutrans pak128 játékban a vasútépítés során a előjelző és a peronválasztó fontos szerepet játszik a közlekedési rendszer hatékony működésében.
Előjelző
Funkciója: Az előjelzők a vonatok számára információt nyújtanak a következő jelzésekről és a pálya állapotáról. Ezek a jelzők segítenek a vonatoknak a sebességük és a megállásuk megfelelő beállításában, így csökkentve a balesetek kockázatát.
Működés: Az előjelzők általában a következő jelzők állapotát mutatják, például zöld (szabad), sárga (lassíts), vagy piros (megállj). A vonatoknak figyelniük kell ezekre a jelzésekre, hogy biztonságosan közlekedhessenek a pályán.
Peronválasztó
Funkciója: A peronválasztók a vonatok számára lehetővé teszik, hogy kiválasszák, melyik peronra érkezzenek, ezzel optimalizálva a forgalmat és a utasok áramlását.
Működés: A peronválasztók általában a vonatok érkezését és indulását irányítják, lehetővé téve, hogy a vonatok a megfelelő peronra álljanak meg. Ez különösen fontos forgalmas állomásokon, ahol több vonat is érkezik és indul egyszerre.
Összegzés
A Simutrans pak128 játékban az előjelzők és peronválasztók kulcsszerepet játszanak a vasúti közlekedés biztonságos és hatékony irányításában. Az előjelzők segítik a vonatok sebességének és mozgásának szabályozását, míg a peronválasztók optimalizálják az utasforgalmat az állomásokon. A megfelelő használatuk elengedhetetlen a sikeres vasúti hálózat kiépítéséhez és működtetéséhez. -
Valaki még játszik ezzel a játékkal?
Elővettem, s meglepődve tapasztaltam, hogy mennyi fejlesztés, pak jött ki.
Gondoltam pár órát szánok rá. Aztán jött a vasútépítés. Na ott vannak jelzők. pl. előjelző vagy a peronválasztó. Akárhogy is próbáltam rájönni nem tudom hogy működnek ezek, Valaki esetleg tud ebben segíteni?
Köszi szépen