7
-
Várjál, várjál!
Ööö értem, amit írsz, csak azt nem, hogy ez most ahhoz, amit én írtam hogyan kapcsolódik?
Kérlek kifejtenéd a gyengébbek kedvéért, az az most nekem.
Köszi! -
Dodo55 #5 A magyar törvényben példamutató józansággal és következetességgel húzták meg a határt egy olyan morális alapvetést képviselő ponton, aminek a túllépése már minden jóérzésű embert sért. -
gosub #5 Elég szélliberálisra sikeredett ez a cikk, most úgy néz ki a szólásszabadságot kell rossznak megbélyegzni és vele kapcsolatban kényszeresen sulykolni kell a fehér rasszizmust, fehér összeesküvést, kijátszani a nácizó kártyát.
Pedig az egész tényellenőrös, pártatlannak hazudott cenzorkodás a normalitás elhallgattatásáról, démonizálásáról, az igazság kimondásának háttérbe szorításáról, ellehetetlenítéséről szólt. -
Cat #4 ".persze, amerika tapsikol, hogy Európa pusztul"
Ha megnézed az utolsó bekezdést, pont azt írja, hogy nagyon nem tetszik az amerikai cégeknek az európai szabályozás, és meg akarják ezt változtatni. Ez számomra azt jelenti, hogy ez nekünk nagyon jó. -
Vanek úr #3 Ébresztő! Itthon bevezették azt a szabályozást, hogy ha a másik halálát kívánod kommentben, akkor börtön járhat érte. Vagyis ki a fenét érdekli, hogy a világ másik felén mi történik? Az SG az itthoni törvényeknek kell megfeleljen, nem az amcsiknak. Fújjon akármilyen bolond lyukból akármilyen bolond szél is... :)
Azon kívül ott sincs szabad véleménynyilvánítás, és teljes szólásszabadság, vagyis pont jó az idézőjel. Hiszen odaát is csak addig van szabadság, amíg a törvény nem tiltja, és az ottani törvények 2-3 dolgot ugyanúgy tiltanak. -
Zseniális PR szöveg. XD
Ébresztő! A politikai széljárás megfordult, ahogy Musk, Zukerberg.... ennek megfelelően váltottak, javasolt az SG-nél is egy ilyet kisebb nagyobb mértékben végrehajtani. ;)
Segítek: Azt hogy „szabad véleménynyilvánítás” nem kell idézőjelbe tenni, mert az bizony vagy van, vagy nincs, ez egy objektív dolog. Ha van valami cenzúra/szűrés, akkor értelemszerűen ilyen nem létezik.
Azt viszont, hogy gyűlöletbeszéd, azt javasolnám idézőjelbe írni, mert ez viszont tök szubjektív. Pl. a legutóbbi Németországban egy bevándorló által végrehajtott késes terrortámadás után a német kormányzati, ménsztrím politikai irányhoz közelálló vezetők kb úgy nyilatkoztak, mint amiért régebben az AfD-t, mint "gyűlöletbeszéd" használóját ekézték. Ez az eset önmagában bizonyítja a kifejezés totális szubjektivitását. Kéretik tehát idézőjelbe írni,
De méginkább leszokni annak használatáról, mert azzal, hogy egyes politikai állásfoglalásokat ezzel a jelzővel pejoretíve minősít valaki, gyak megvalósítja a gyűlöletbeszéd tényét magát.
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2025.01.24. 09:42:31